Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 03.05.2021 Polévka: Zeleninová s pohankou
1. 100g Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny
3. 300g SLADKÉ Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot
4. 200g VEGETARIÁN Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), zelenin.kuskus
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. ---
8. 150g Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, jasmínová rýže
9. 400g BEZLEPEK Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 04.05.2021 Polévka: Smetanová s brambory a houbami (vejce, kopr, tymián)
1. 100g Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík
2. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3. 120g Obalovaný hejk s rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše
4. 350g VEGETARIÁN Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb
5. 400g Čerstvá zelenina + Pikantní sýrová pomazánka s jogurtem
6. ---
7. ---
8. 200g Hanácká bašta(3 druhy masa,zelí,houskový+brambor.knedlík)
9. 150g BEZLEPEK Smažený krůtí řízek v kukuřičné strouhance, bram. salát
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 05.05.2021 Polévka: Fazolová
1. 120g Vepřová pečeně po staročesku (houby,smetana,kopr), rýže
2. 130g Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3. 5ks SLADKÉ České buchty s povidly
4. 250g VEGETARIÁN Bramborový houbový guláš, chléb
5. ---
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. ---
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 150g BEZLEPEK Hovězí plátek, dušená čočka s rajčaty a bazalkou,jas.rýže
Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ČTVRTEK - 06.05.2021 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 120g Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 350g Rýže zapečená s kuřecím masem po Srbsku (lečo), kompot
3. 180g Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
4. 200g VEGETARIÁN Pikantní ragú ze sójových nudliček, bramboráčky
5. 400g Čerstvá zelenina - Jarní salát s nivou a kukuřicí, pečivo
6. ---
7. ---
8. 220g Pstruh pečený na kmíně, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Zámecký kuřecí medailonek (šunka,sýr,žampiony),opék.bram.
Salát Rajčatový

MENU - PÁTEK - 07.05.2021 Polévka: Květáková s křenem
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 120g Chilli con carne (mleté maso,fazole,rajčata), těstoviny
3. 300g SLADKÉ Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku(houby,vejce,smetana,sýr)
5. ---
6. 450g Zeleninový salát s kuřecím masem, žampióny a kantonskou r
7. ---
8. 150g Mexická kuřecí pánev, bramborák
9. 100g BEZLEPEK Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou,v.bram.
Salát Míchaný zeleninový