Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 03.05.2021
Polévka: Zeleninová s pohankou
1.
100g
Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2.
120g
Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot
4.
200g
VEGETARIÁN
Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), zelenin.kuskus
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7.
---
8.
150g
Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, jasmínová rýže
9.
400g
BEZLEPEK
Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 04.05.2021
Polévka: Smetanová s brambory a houbami (vejce, kopr, tymián)
1.
100g
Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík
2.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3.
120g
Obalovaný hejk s rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše
4.
350g
VEGETARIÁN
Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb
5.
400g
Čerstvá zelenina + Pikantní sýrová pomazánka s jogurtem
6.
---
7.
---
8.
200g
Hanácká bašta(3 druhy masa,zelí,houskový+brambor.knedlík)
9.
150g
BEZLEPEK
Smažený krůtí řízek v kukuřičné strouhance, bram. salát
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 05.05.2021
Polévka: Fazolová
1.
120g
Vepřová pečeně po staročesku (houby,smetana,kopr), rýže
2.
130g
Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3.
5ks
SLADKÉ
České buchty s povidly
4.
250g
VEGETARIÁN
Bramborový houbový guláš, chléb
5.
---
6.
450g
Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7.
---
8.
150g
Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9.
150g
BEZLEPEK
Hovězí plátek, dušená čočka s rajčaty a bazalkou,jas.rýže
Salát
z kysaného zelí s jablky
MENU - ČTVRTEK - 06.05.2021
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1.
120g
Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2.
350g
Rýže zapečená s kuřecím masem po Srbsku (lečo), kompot
3.
180g
Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
4.
200g
VEGETARIÁN
Pikantní ragú ze sójových nudliček, bramboráčky
5.
400g
Čerstvá zelenina - Jarní salát s nivou a kukuřicí, pečivo
6.
---
7.
---
8.
220g
Pstruh pečený na kmíně, vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Zámecký kuřecí medailonek (šunka,sýr,žampiony),opék.bram.
Salát
Rajčatový
MENU - PÁTEK - 07.05.2021
Polévka: Květáková s křenem
1.
120g
Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2.
120g
Chilli con carne (mleté maso,fazole,rajčata), těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku(houby,vejce,smetana,sýr)
5.
---
6.
450g
Zeleninový salát s kuřecím masem, žampióny a kantonskou r
7.
---
8.
150g
Mexická kuřecí pánev, bramborák
9.
100g
BEZLEPEK
Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou,v.bram.
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 03.05.2021 Polévka: Zeleninová s pohankou | |||
1. | 100g | Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík | |
2. | 120g | Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), zelenin.kuskus |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, jasmínová rýže | |
9. | 400g | BEZLEPEK | Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 04.05.2021 Polévka: Smetanová s brambory a houbami (vejce, kopr, tymián) | |||
1. | 100g | Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík | |
2. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
3. | 120g | Obalovaný hejk s rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Pikantní sýrová pomazánka s jogurtem | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 200g | Hanácká bašta(3 druhy masa,zelí,houskový+brambor.knedlík) | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Smažený krůtí řízek v kukuřičné strouhance, bram. salát |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 05.05.2021 Polévka: Fazolová | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po staročesku (houby,smetana,kopr), rýže | |
2. | 130g | Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek | |
3. | 5ks | SLADKÉ | České buchty s povidly |
4. | 250g | VEGETARIÁN | Bramborový houbový guláš, chléb |
5. | --- | ||
6. | 450g | Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky) | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Hovězí plátek, dušená čočka s rajčaty a bazalkou,jas.rýže |
Salát | z kysaného zelí s jablky |
MENU - ČTVRTEK - 06.05.2021 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |||
1. | 120g | Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík | |
2. | 350g | Rýže zapečená s kuřecím masem po Srbsku (lečo), kompot | |
3. | 180g | Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Pikantní ragú ze sójových nudliček, bramboráčky |
5. | 400g | Čerstvá zelenina - Jarní salát s nivou a kukuřicí, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 220g | Pstruh pečený na kmíně, vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Zámecký kuřecí medailonek (šunka,sýr,žampiony),opék.bram. |
Salát | Rajčatový |
MENU - PÁTEK - 07.05.2021 Polévka: Květáková s křenem | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek | |
2. | 120g | Chilli con carne (mleté maso,fazole,rajčata), těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku(houby,vejce,smetana,sýr) |
5. | --- | ||
6. | 450g | Zeleninový salát s kuřecím masem, žampióny a kantonskou r | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Mexická kuřecí pánev, bramborák | |
9. | 100g | BEZLEPEK | Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou,v.bram. |
Salát | Míchaný zeleninový |