Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 22.04.2024
Polévka: Celerová
1.
220g
Kuře na paprice, těstoviny
2.
120g
Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4.
200g
VEGETARIÁN
Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus
5.
---
6.
450g
Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7.
---
8.
150g
Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
9.
100g
BEZLEPEK
Lososový filet, pečená mexická zelenina,americké brambory
Salát
Salát z kysaného zelí s jablky
MENU - ÚTERÝ - 23.04.2024
Polévka: Hrachová
1.
100g
Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2.
350g
Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek
3.
350g
Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4.
200g
VEGETARIÁN
Květák s chilli a rozmarýnem, dušená rýže
5.
400g
Čerstvá zelenina + Salámová pomazánka, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Jelení guláš, bramborový knedlík
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí závitek v hrášku (masová náplň), vařené brambory
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 24.04.2024
Polévka: Rajská s ovesnými vločkami a bazalkou
1.
120g
Štěpánská vepřová pečeně (vejce), dušená rýže
2.
120g
Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst.
3.
4 ks
SLADKÉ
Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4.
200g
VEGETARIÁN
Zapečená zelenina, bramborová kaše
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem
7.
---
8.
200g
Drůbeží játra na červeném víně, opékané brambory, tatarka
9.
150g
BEZLEPEK
Cikánská vepřová pečeně,restovaná zelenina, rýže s čočkou
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ČTVRTEK - 25.04.2024
Polévka: Skleněnka (kroupy,brambory,česnek)
1.
120g
Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2.
220g
Pečené kuře na česneku a tymiánu, dušená rýže
3.
120g
Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapékané zeleninové brambory (lečo,smetana,sýr)
5.
400g
Lahůdkový salát s chřestem (šunka,rajčata,ledový salát)
6.
---
7.
---
8.
150g
Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
9.
200g
BEZLEPEK
Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - PÁTEK - 26.04.2024
Polévka: Květáková s brokolicí
1.
120g
Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2.
350g
Rýže zapečená s kuřecím masem po Srbsku (lečo,sýr),kompot
3.
300g
SLADKÉ
Jablečná žemlovka
4.
350g
VEGETARIÁN
Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s tuňákem, kukuřicí a hráškem
7.
---
8.
150g
Pangasius zapečený s nivou, šťouchané brambory, okurek
9.
150g
BEZLEPEK
Králík na houbách, dušená jasmínová rýže
Salát
Zelný s křenem
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 22.04.2024 Polévka: Celerová | |||
1. | 220g | Kuře na paprice, těstoviny | |
2. | 120g | Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus |
5. | --- | ||
6. | 450g | Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky | |
9. | 100g | BEZLEPEK | Lososový filet, pečená mexická zelenina,americké brambory |
Salát | Salát z kysaného zelí s jablky |
MENU - ÚTERÝ - 23.04.2024 Polévka: Hrachová | |||
1. | 100g | Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek | |
2. | 350g | Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek | |
3. | 350g | Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem) | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Květák s chilli a rozmarýnem, dušená rýže |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Salámová pomazánka, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Jelení guláš, bramborový knedlík | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí závitek v hrášku (masová náplň), vařené brambory |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 24.04.2024 Polévka: Rajská s ovesnými vločkami a bazalkou | |||
1. | 120g | Štěpánská vepřová pečeně (vejce), dušená rýže | |
2. | 120g | Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst. | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Zapečená zelenina, bramborová kaše |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem | |
7. | --- | ||
8. | 200g | Drůbeží játra na červeném víně, opékané brambory, tatarka | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Cikánská vepřová pečeně,restovaná zelenina, rýže s čočkou |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ČTVRTEK - 25.04.2024 Polévka: Skleněnka (kroupy,brambory,česnek) | |||
1. | 120g | Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík | |
2. | 220g | Pečené kuře na česneku a tymiánu, dušená rýže | |
3. | 120g | Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapékané zeleninové brambory (lečo,smetana,sýr) |
5. | 400g | Lahůdkový salát s chřestem (šunka,rajčata,ledový salát) | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí) | |
9. | 200g | BEZLEPEK | Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - PÁTEK - 26.04.2024 Polévka: Květáková s brokolicí | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, bramborový salát | |
2. | 350g | Rýže zapečená s kuřecím masem po Srbsku (lečo,sýr),kompot | |
3. | 300g | SLADKÉ | Jablečná žemlovka |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový salát s tuňákem, kukuřicí a hráškem | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Pangasius zapečený s nivou, šťouchané brambory, okurek | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Králík na houbách, dušená jasmínová rýže |
Salát | Zelný s křenem |