Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 22.04.2024 Polévka: Celerová
1. 220g Kuře na paprice, těstoviny
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4. 200g VEGETARIÁN Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. ---
8. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
9. 100g BEZLEPEK Lososový filet, pečená mexická zelenina,americké brambory
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ÚTERÝ - 23.04.2024 Polévka: Hrachová
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 350g Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek
3. 350g Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4. 200g VEGETARIÁN Květák s chilli a rozmarýnem, dušená rýže
5. 400g Čerstvá zelenina + Salámová pomazánka, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Jelení guláš, bramborový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí závitek v hrášku (masová náplň), vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 24.04.2024 Polévka: Rajská s ovesnými vločkami a bazalkou
1. 120g Štěpánská vepřová pečeně (vejce), dušená rýže
2. 120g Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst.
3. 4 ks SLADKÉ Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 200g VEGETARIÁN Zapečená zelenina, bramborová kaše
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem
7. ---
8. 200g Drůbeží játra na červeném víně, opékané brambory, tatarka
9. 150g BEZLEPEK Cikánská vepřová pečeně,restovaná zelenina, rýže s čočkou
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ČTVRTEK - 25.04.2024 Polévka: Skleněnka (kroupy,brambory,česnek)
1. 120g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře na česneku a tymiánu, dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Zapékané zeleninové brambory (lečo,smetana,sýr)
5. 400g Lahůdkový salát s chřestem (šunka,rajčata,ledový salát)
6. ---
7. ---
8. 150g Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
9. 200g BEZLEPEK Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 26.04.2024 Polévka: Květáková s brokolicí
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 350g Rýže zapečená s kuřecím masem po Srbsku (lečo,sýr),kompot
3. 300g SLADKÉ Jablečná žemlovka
4. 350g VEGETARIÁN Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s tuňákem, kukuřicí a hráškem
7. ---
8. 150g Pangasius zapečený s nivou, šťouchané brambory, okurek
9. 150g BEZLEPEK Králík na houbách, dušená jasmínová rýže
Salát Zelný s křenem