Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 21.09.2020 Polévka: Krupicová s vejci
1. 100g Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso na pepři, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Rýže s oříšky a mákem, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. ---
8. 150g Přírodní vepřový řízek, sázené vejce, šunka,amer.brambory
9. 150g BEZLEPEK Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát Zelný s jablky

MENU - ÚTERÝ - 22.09.2020 Polévka: Kulajda
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 220g Kuře na paprice, těstoviny
3. 120g Zeleninové lečo s vejci, opékaná klobása, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Cizrna s cuketou na paprice, dušená rýže
5. 400g Čerstvá zelenina + Vaječný salát s okurkou, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Plněný pangasius se sýrem a anglickou slaninou, vař.bram.
9. 400g BEZLEPEK Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 23.09.2020 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 130g Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s džemem
4. 200g VEGETARIÁN Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. ---
8. 200g Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9. 150g BEZLEPEK Srbské vepřové ražniči, vařené brambory
Salát Rajčatový s pažitkou

MENU - ČTVRTEK - 24.09.2020 Polévka: Čočková
1. 220g Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 200g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
5. 400g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát Okurkový

MENU - PÁTEK - 25.09.2020 Polévka: Zeleninová s pohankou
1. 120g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 120g Plovdivské vepřové maso, těstoviny
3. 300g SLADKÉ Třešňová bublanina
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. ---
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. ---
8. 120g Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka
9. 240g BEZLEPEK Česnekové kuře zapečené se sýrem, jasmínová rýže
Salát Míchaný zeleninový