Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 21.09.2020
Polévka: Krupicová s vejci
1.
100g
Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2.
120g
Vepřové maso na pepři, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Rýže s oříšky a mákem, ovoce
4.
200g
VEGETARIÁN
Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7.
---
8.
150g
Přírodní vepřový řízek, sázené vejce, šunka,amer.brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát
Zelný s jablky
MENU - ÚTERÝ - 22.09.2020
Polévka: Kulajda
1.
130g
Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2.
220g
Kuře na paprice, těstoviny
3.
120g
Zeleninové lečo s vejci, opékaná klobása, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Cizrna s cuketou na paprice, dušená rýže
5.
400g
Čerstvá zelenina + Vaječný salát s okurkou, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Plněný pangasius se sýrem a anglickou slaninou, vař.bram.
9.
400g
BEZLEPEK
Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 23.09.2020
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1.
120g
Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2.
130g
Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s džemem
4.
200g
VEGETARIÁN
Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7.
---
8.
200g
Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9.
150g
BEZLEPEK
Srbské vepřové ražniči, vařené brambory
Salát
Rajčatový s pažitkou
MENU - ČTVRTEK - 24.09.2020
Polévka: Čočková
1.
220g
Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
2.
120g
Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3.
200g
Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4.
200g
VEGETARIÁN
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
5.
400g
Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát
Okurkový
MENU - PÁTEK - 25.09.2020
Polévka: Zeleninová s pohankou
1.
120g
Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2.
120g
Plovdivské vepřové maso, těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Třešňová bublanina
4.
200g
VEGETARIÁN
Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5.
---
6.
450g
Šopský salát, pečivo
7.
---
8.
120g
Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka
9.
240g
BEZLEPEK
Česnekové kuře zapečené se sýrem, jasmínová rýže
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 21.09.2020 Polévka: Krupicová s vejci | |||
1. | 100g | Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík | |
2. | 120g | Vepřové maso na pepři, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Rýže s oříšky a mákem, ovoce |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Fazolový guláš se sójovým masem, chléb |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Přírodní vepřový řízek, sázené vejce, šunka,amer.brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle |
Salát | Zelný s jablky |
MENU - ÚTERÝ - 22.09.2020 Polévka: Kulajda | |||
1. | 130g | Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka | |
2. | 220g | Kuře na paprice, těstoviny | |
3. | 120g | Zeleninové lečo s vejci, opékaná klobása, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Cizrna s cuketou na paprice, dušená rýže |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Vaječný salát s okurkou, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Plněný pangasius se sýrem a anglickou slaninou, vař.bram. | |
9. | 400g | BEZLEPEK | Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 23.09.2020 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |||
1. | 120g | Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže | |
2. | 130g | Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek | |
3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s džemem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 200g | Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Srbské vepřové ražniči, vařené brambory |
Salát | Rajčatový s pažitkou |
MENU - ČTVRTEK - 24.09.2020 Polévka: Čočková | |||
1. | 220g | Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny | |
2. | 120g | Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb | |
3. | 200g | Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny |
Salát | Okurkový |
MENU - PÁTEK - 25.09.2020 Polévka: Zeleninová s pohankou | |||
1. | 120g | Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík | |
2. | 120g | Plovdivské vepřové maso, těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Třešňová bublanina |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže |
5. | --- | ||
6. | 450g | Šopský salát, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 120g | Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka | |
9. | 240g | BEZLEPEK | Česnekové kuře zapečené se sýrem, jasmínová rýže |
Salát | Míchaný zeleninový |