Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Oznámení pro strávníky

Vážení strávníci, i my musíme respektovat nařízení vlády a ode dne 13.10.2020 uzavřít jídelnu. Oběd si můžete koupit u vchodu do jídelny, v jednorázovém obalu, a odnést si ho s sebou. Prodej obědů proběhne u vstupu do jídelny v čase 11:00-12:30.

Těšíme se na vás.

Nadále zajišťujeme rozvoz obědů!

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 14.09.2020 Polévka: Zeleninová s vejci
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Müsli vločková kaše s malinami
4. 200g VEGETARIÁN Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. ---
8. 150g Mufloní pikantní ragú, bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
Salát Zelný s jablky

MENU - ÚTERÝ - 15.09.2020 Polévka: Dýňová
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 120g Vepřová plec protýkaná zeleninou, těstoviny
3. 200g Kapustový prejt (sekané maso), vařené brambory, okurek
4. 350g VEGETARIÁN Rizoto zeleninové s hlívou ústřičnou a sýrem
5. 400g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. ---
7. ---
8. 400g Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík
9. 200g BEZLEPEK Husí játra na roštu,mandlová om.s rajčaty a pórkem,bram.
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 16.09.2020 Polévka: Kozí brada (zelí,brambor,klobása)
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Šulánky s mákem
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. ---
8. 220g Pstruh po zálesácku (cibule,petrželka), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory
Salát Rajčatový s česnekem

MENU - ČTVRTEK - 17.09.2020 Polévka: Rajská s bulgurem
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2. 350g Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s boloňskou omáčkou z čočky, sypané sýrem
5. 400g Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Králík na houbách, dušená jasmínová rýže
9. 350g BEZLEPEK Vepřová kotleta zapečená se šlehačkou a bramborami, salát
Salát Okurkový

MENU - PÁTEK - 18.09.2020 Polévka: Kuřecí vývar s mušličkami
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 130g Sekaná pečeně, vařené brambory, okurek
3. 300g SLADKÉ Tvarohová žemlovka
4. 200g VEGETARIÁN Brokolice (vařená) s míchanými vejci, vař.brambory, salát
5. ---
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7. ---
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Španělská kuřecí prsa, americké brambory, tatarská omáčka
Salát Míchaný zeleninový