Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 03.08.2020
Polévka: Zeleninová s kroupami
1.
220g
Pečené kuře po Španělsku (šunkový salám, kečup), rýže
2.
120g
Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Nudle sypané mletými ořechy, ovoce
4.
200g
VEGETARIÁN
Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5.
400g
Celerový salát s tuňákem, rajčaty a kuskusem, pečivo
6.
---
7.
150g
Vepřový steak na dijonský způsob (sýr,chřest), hranolky
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Pikantní kuřecí soté se zeleninou, dušená rýže s pohankou
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 04.08.2020
Polévka: Francouzská
1.
120g
Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2.
120g
Živáňské kuřecí maso na cibulce, dušená rýže
3.
350g
Těstovinový nákyp se špenátem a uzeným masem, salát
4.
200g
VEGETARIÁN
Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5.
400g
Okurkový s hermelínem (uzené maso,kapie,jogurt), pečivo
6.
---
7.
100g
Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Asijské masové kuličky, indická rýže (kešu, rozinky)
Salát
Mrkvový s jablky, medem, ořechy a rozinkami
MENU - STŘEDA - 05.08.2020
Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem
1.
120g
Štěpánská vepřová pečeně, dušená rýže
2.
180g
Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka
3.
300g
SLADKÉ
Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4.
350g
VEGETARIÁN
Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5.
400g
Kedlubnový salát se zeleninou a kuřecím masem, pečivo
6.
---
7.
150g
Vepřový kotlet pražského uzenáře, vařené brambory
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Řecký kuřecí špíz (souvlaki), pečené brambory, salát
Salát
Rajčatový s pažitkou
MENU - ČTVRTEK - 06.08.2020
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1.
120g
Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
2.
150g
Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
3.
200g
Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4.
200g
VEGETARIÁN
Hrášková omeleta, vařené brambory s petrželkou, salát
5.
400g
Čerstvá zelenina + Letní bulgurový salát s cizrnou,pečivo
6.
---
7.
240g
Pečené kuře po provensálsku (víno,rajčata,olivy),hranolky
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - PÁTEK - 07.08.2020
Polévka: Hrachová
1.
120g
Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2.
350g
Bramborový guláš s uzeninou, chléb
3.
300g
SLADKÉ
Jablečná žemlovka
4.
200g
VEGETARIÁN
Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
5.
400g
Květákový salát s paprikami a pórkem, pečivo
6.
---
7.
150g
Kuřecí ragú se žampiony, jasmínová rýže
8.
---
9.
400g
BEZLEPEK
Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem
Salát
Zelný s křenem
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 03.08.2020 Polévka: Zeleninová s kroupami | |||
1. | 220g | Pečené kuře po Španělsku (šunkový salám, kečup), rýže | |
2. | 120g | Maďarský vepřový perkelt, těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Nudle sypané mletými ořechy, ovoce |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík |
5. | 400g | Celerový salát s tuňákem, rajčaty a kuskusem, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Vepřový steak na dijonský způsob (sýr,chřest), hranolky | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Pikantní kuřecí soté se zeleninou, dušená rýže s pohankou |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 04.08.2020 Polévka: Francouzská | |||
1. | 120g | Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík | |
2. | 120g | Živáňské kuřecí maso na cibulce, dušená rýže | |
3. | 350g | Těstovinový nákyp se špenátem a uzeným masem, salát | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 400g | Okurkový s hermelínem (uzené maso,kapie,jogurt), pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 100g | Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Asijské masové kuličky, indická rýže (kešu, rozinky) |
Salát | Mrkvový s jablky, medem, ořechy a rozinkami |
MENU - STŘEDA - 05.08.2020 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem | |||
1. | 120g | Štěpánská vepřová pečeně, dušená rýže | |
2. | 180g | Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka | |
3. | 300g | SLADKÉ | Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Fazolový guláš se sójovým masem, chléb |
5. | 400g | Kedlubnový salát se zeleninou a kuřecím masem, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Vepřový kotlet pražského uzenáře, vařené brambory | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Řecký kuřecí špíz (souvlaki), pečené brambory, salát |
Salát | Rajčatový s pažitkou |
MENU - ČTVRTEK - 06.08.2020 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |||
1. | 120g | Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny | |
2. | 150g | Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory | |
3. | 200g | Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Hrášková omeleta, vařené brambory s petrželkou, salát |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Letní bulgurový salát s cizrnou,pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 240g | Pečené kuře po provensálsku (víno,rajčata,olivy),hranolky | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - PÁTEK - 07.08.2020 Polévka: Hrachová | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek | |
2. | 350g | Bramborový guláš s uzeninou, chléb | |
3. | 300g | SLADKÉ | Jablečná žemlovka |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny |
5. | 400g | Květákový salát s paprikami a pórkem, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Kuřecí ragú se žampiony, jasmínová rýže | |
8. | --- | ||
9. | 400g | BEZLEPEK | Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem |
Salát | Zelný s křenem |