Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 27.07.2020 Polévka: Zeleninová s rýží
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 350g Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3. 300g SLADKÉ Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami
4. 350g VEGETARIÁN Bulgurový kuba s kapustou, zelný salát s mrkví a jablky
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami, pečivo
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí steak s pečenou mrkví a kukuřicí, jasmínová rýže
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 28.07.2020 Polévka: Uzený vývar s kroupami
1. 120g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 130g Sekaná pečeně, vařené brambory, okurek
3. 120g Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se šunkou a vařeným vejcem
7. 100g Pangas dušený v zelenině, vařené brambory s petrželkou
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kančí ragú na zelenině a rajčatech, těstoviny
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 29.07.2020 Polévka: Moravská
1. 120g Vepřová plec protýkaná zeleninou, těstoviny
2. 120g Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory
3. 300g SLADKÉ Bulgur nasladko (sušené ovoce, vlašské ořechy, med)
4. 350g VEGETARIÁN Těstoviny s fazolemi (mrkev,feferonky,protlak,víno)
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Vepřové maso bac-can (zelí,kapie,žampiony),rajčatová rýže
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, okurek
Salát Rajčatový s pažitkou

MENU - ČTVRTEK - 30.07.2020 Polévka: Kuřecí vývar s mušličkami
1. 120g Kapucínský vepřový guláš (žampiony), houskový knedlík
2. 350g Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 130g Sekané tatarské biftečky, vařené brambory, okurek
4. 350g VEGETARIÁN Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5. ---
6. 450g Zeleninový salát s kuřecím masem, žampióny a kanton.rýží
7. 150g Asijská kuřecí pánev se žampióny, zeleninový kuskus
8. ---
9. 100g BEZLEPEK Losos s citronovou omáčkou, vařené brambory
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 31.07.2020 Polévka: Kulajda
1. 120g Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek
2. 120g Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Šimlová rýže (mák,kokos), ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Houbová omáčka (zakysaná smetana), vařené vejce,h.knedlík
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Hovězí plátek, dušená čočka s rajčaty, jasmínová rýže
Salát Zelný s křenem