Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 23.01.2023 Polévka: Zeleninová s vejci
1. 220g Kuře na paprice, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g Spätzle s borůvkovou omáčkou
4. 350g Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem
 
7. ---
8. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
9. 150g Kuřecí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 24.01.2023 Polévka: Frankfurtská
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
4. 200g Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Budapešťská pomazánka, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Zámecký kuřecí medailonek s pepřovou omáčkou, opék.bram.
9. 150g Kančí ragú na zelenině a rajčatech, těstoviny
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 25.01.2023 Polévka: Boršč
1. 120g Kuřecí plátek s hořčičnou omáčkou, těstoviny
2. 120g Vepřové maso, dušená kapusta, vařené brambory
3. 4 ks Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 200g Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
 
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem
 
7. ---
8. 150g Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory
9. 150g Španělská hovězí pečeně, jasmínová rýže
 
Salát Čalamáda



MENU - ČTVRTEK - 26.01.2023 Polévka: Slepičí vývar s vločkami
1. 120g Kapucínský vepřový guláš (žampiony), houskový knedlík
2. 120g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 350g Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4. 350g Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr,máslo), salát
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 150g Vepřové žebírko s anglickou slaninou a sýrem,šťouch.bram.
 
Salát Zelný s jablky



MENU - PÁTEK - 27.01.2023 Polévka: Dýňová
1. 220g Kuře a´la bažant, červené zelí, bramborový knedlík
2. 120g Vepřové maso na slanině, dušená rýže
3. 300g Šulánky s mákem
4. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g)
 
7. ---
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 220g Pečený pstruh se zeleninou a žampiony, vařené brambory
 
Salát Míchaný zeleninový








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.