Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 05.12.2022 Polévka: Špenátová
1. 120g Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2. 220g Kuře po horácku (žampiony,klobásy,rajčata), dušená rýže
3. 300g Ovesná kaše se zázvorem(datle,oříšky,lněná semínka),banán
4. 350g Halušky se žampiony, brokolicí a nivou
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami
 
7. ---
8. 150g Hovězí maso bac-can (zelí,kapie,žampiony), karí rýže
9. 150g Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 06.12.2022 Polévka: Dýňová
1. 120g Dřevorubecký vepřový guláš (žampiony,lečo,párky), brambor
2. 120g Kuřecí plátek s hořčičnou omáčkou, těstoviny
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 200g Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
 
5. 400g Myslivecké vejce (bram..salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Vepřová bašta po česku (červené+bílé zelí,housk.knedlík)
9. 240g Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže
 
Salát Mrkvový salát s pekingským zelím a pomerančem



MENU - STŘEDA - 07.12.2022 Polévka: Krkonošské kyselo
1. 120g Vepřové maso na slanině, dušená rýže
2. 350g Zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou
3. 4 ks Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4. 200g Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
 
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem
 
7. ---
8. 150g Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9. 150g Anglické dušené vepřové (zapečené s brambory a zeleninou)
 
Salát Čalamáda



MENU - ČTVRTEK - 08.12.2022 Polévka: Fazolová
1. 120g Vepřové maso na divoko, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže
3. 200g Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
4. 350g Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Turistická pomazánka (salám,sýr,vejce)
6. ---
 
7. ---
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9. 350g Dýňové kuřecí rizoto, salát
 
Salát Míchaný zeleninový



MENU - PÁTEK - 09.12.2022 Polévka: Moravská cibulačka s uzeným masem
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékané klobása, okurek, chléb
3. 300g Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4. 200g Cizrnové měšce plněné sýrem, houbové ragú
 
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
 
7. ---
8. 150g Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony),opékané br.
9. 220g Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem, vař.br.
 
Salát z kysaného zelí s jablky








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.