Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 05.04.2021 Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3.
4.
 
5. Přejeme Vám příjemné prožití velikonočních svátků,
6. ve zdraví a pohodě.
 
7.
8.
9.
 
Salát



MENU - ÚTERÝ - 06.04.2021 Polévka: Květáková s paprikou a rýží
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo,feferonky), těstoviny
3. 100g Rybí filé na másle s jarní zeleninou, dušená rýže
4. 350g Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. ---
 
7. ---
8. 150g Mufloní pikantní ragú, bramboráčky
9. 150g Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 07.04.2021 Polévka: Kapustová s mrkví a rýží
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr),dušená rýže
2. 130g Pštrosí vejce, vařené brambory
3. 4 ks Kynuté knedlíky s povidly, sypané mákem
4. 350g Špagety s mrkví po indicku (karí,smetana), kompot
 
5. ---
6. 450g Thajský salát s kuřetem a nudlemi
 
7. ---
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 150g Krůtí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže
 
Salát Zelný s koprem



MENU - ČTVRTEK - 08.04.2021 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 120g Bratislavská vepřová pečeně (hrášek), těstoviny
3. 350g Kuskus s masovou směsí (kuřecí maso, játra,fazole,kapie)
4. 200g Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Vepřové výpečky na černém pivu, dušené zelí, bram.knedlík
9. 220g Pečený pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vař.bram.
 
Salát Míchaný zeleninový



MENU - PÁTEK - 09.04.2021 Polévka: Gulášová
1. 120g Španělský vepřový ptáček, dušená rýže
2. 100g Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík
3. 300g Šulánky s mákem
4. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. ---
6. 450g Šopský salát, pečivo
 
7. ---
8. 150g Kantonské nudle (kuřecí maso,šunka,černé houby,žampiony)
9. 400g Medová kachna s jablky (švestky,víno,tymián),vař.brambory
 
Salát Salát z kysaného zelí s jablky








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.