Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 19.10.2020 Polévka: Dýňová
1. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře, dušená rýže
3. 300g Šimlová rýže (mák,kokos), ovoce
4. 350g Mexické fazole (lečo, chilli), chléb
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
 
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. ---
9. 150g Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 20.10.2020 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a mušličkami
1. 120g Bratislavská vepřová plec, těstoviny
2. 130g Čevapčiči, vařené brambory
3. 180g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 350g Kroupy se zeleninou, sypané sýrem, zelný salát
 
5. 400g Hráškový salát (šunka,steril.okurky,majonéza), pečivo
6. ---
 
7. 150g Rybí filé s česneko-petrželkovou omáč., zeleninový kuskus
8. ---
9. 240g Medové kuře na karí, rýžové nudle
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 21.10.2020 Polévka: Frankfurtská
1. 120g Španělská vepřová pečeně (okurky,vejce,salám),dušená rýže
2. 130g Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže
3. 300g Šulánky s mákem
4. 200g Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
 
5. ---
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
 
7. 150g Šwei-ču-žou (vepřové maso), jasmínová rýže
8. ---
9. 150g Vepřová kotleta na zeleném pepři, opékané brambory
 
Salát Rajčatový s pažitkou



MENU - ČTVRTEK - 22.10.2020 Polévka: Květáková s paprikou a rýží
1. 120g Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 350g Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 100g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
4. 350g Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Vejce v majonéze, pečivo
6. ---
 
7. 200g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka
8. ---
9. 150g Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny
 
Salát Míchaný kompot



MENU - PÁTEK - 23.10.2020 Polévka: Moravská
1. 130g Smažený karbenátek, bramborový salát
2. 120g Kuřecí maso po Slovácku (lečo,feferonky,kečup) rýže
3. 300g Třešňová bublanina
4. 350g Sójový chilli guláš s fazolemi, chléb
 
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
 
7. 150g Vepřový steak na dijonský způsob (sýr,chřest), hranolky
8. ---
9. 150g Kančí ragú se zeleninou a houbami, staročeská rýže
 
Salát Zelný s křenem








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.