Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 20.05.2024 Polévka: Krupicová s vejci
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Krupicová kaše s máslem a kakaem, ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Čočka na kyselo, vařené vejce, okurek, chléb
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g)
7. ---
8. 150g Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí flamendr, hranolky
Salát Zelný s koprem

MENU - ÚTERÝ - 21.05.2024 Polévka: Česnečka
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 100g Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny
3. 180g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
4. 200g VEGETARIÁN Vegetariánská směs s cizrnou a hlívou ústřičnou, kuskus
5. 400g Čerstvá zelenina + Tuňákový salát (fazolky, vejce), pečiv
6. ---
7. ---
8. 150g Vepřová kotleta, restovaná zelenina,sýrová omáčka,krokety
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí steak se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 22.05.2024 Polévka: Moravská (klobása,brambor,kořenová zelenina)
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2. 120g Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s mákem
4. 200g VEGETARIÁN Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem
7. ---
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 150g BEZLEPEK Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ČTVRTEK - 23.05.2024 Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou
1. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory
2. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
3. 120g Mexické fazole, opečená klobása, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5. 400g Čerstvá zelenina + Indický fazolový salát s kuřecím masem
6. ---
7. ---
8. 150g Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - PÁTEK - 24.05.2024 Polévka: Kulajda
1. 120g Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí plátek se smetanovým špenátem, těstoviny
3. 300g SLADKÉ Tvarohová žemlovka
4. 350g VEGETARIÁN Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5. ---
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. ---
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Telecí nudličky s fazolemi (papriky,rajčata), jasmín.rýže
Salát Zelný s jablky