Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 20.05.2024
Polévka: Krupicová s vejci
1.
100g
Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2.
120g
Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Krupicová kaše s máslem a kakaem, ovoce
4.
350g
VEGETARIÁN
Čočka na kyselo, vařené vejce, okurek, chléb
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g)
7.
---
8.
150g
Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí flamendr, hranolky
Salát
Zelný s koprem
MENU - ÚTERÝ - 21.05.2024
Polévka: Česnečka
1.
130g
Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2.
100g
Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny
3.
180g
Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
4.
200g
VEGETARIÁN
Vegetariánská směs s cizrnou a hlívou ústřičnou, kuskus
5.
400g
Čerstvá zelenina + Tuňákový salát (fazolky, vejce), pečiv
6.
---
7.
---
8.
150g
Vepřová kotleta, restovaná zelenina,sýrová omáčka,krokety
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí steak se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 22.05.2024
Polévka: Moravská (klobása,brambor,kořenová zelenina)
1.
120g
Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2.
120g
Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s mákem
4.
200g
VEGETARIÁN
Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem
7.
---
8.
150g
Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9.
150g
BEZLEPEK
Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - ČTVRTEK - 23.05.2024
Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou
1.
220g
Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory
2.
120g
Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
3.
120g
Mexické fazole, opečená klobása, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5.
400g
Čerstvá zelenina + Indický fazolový salát s kuřecím masem
6.
---
7.
---
8.
150g
Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - PÁTEK - 24.05.2024
Polévka: Kulajda
1.
120g
Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2.
120g
Kuřecí plátek se smetanovým špenátem, těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Tvarohová žemlovka
4.
350g
VEGETARIÁN
Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5.
---
6.
450g
Šopský salát, pečivo
7.
---
8.
150g
Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Telecí nudličky s fazolemi (papriky,rajčata), jasmín.rýže
Salát
Zelný s jablky
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 20.05.2024 Polévka: Krupicová s vejci | |||
1. | 100g | Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík | |
2. | 120g | Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Krupicová kaše s máslem a kakaem, ovoce |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čočka na kyselo, vařené vejce, okurek, chléb |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g) | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí flamendr, hranolky |
Salát | Zelný s koprem |
MENU - ÚTERÝ - 21.05.2024 Polévka: Česnečka | |||
1. | 130g | Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka | |
2. | 100g | Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny | |
3. | 180g | Vepřová játra na cibulce, dušená rýže | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Vegetariánská směs s cizrnou a hlívou ústřičnou, kuskus |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Tuňákový salát (fazolky, vejce), pečiv | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Vepřová kotleta, restovaná zelenina,sýrová omáčka,krokety | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí steak se žampiony a cuketou, vařené brambory |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 22.05.2024 Polévka: Moravská (klobása,brambor,kořenová zelenina) | |||
1. | 120g | Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny | |
2. | 120g | Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže | |
3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s mákem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - ČTVRTEK - 23.05.2024 Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou | |||
1. | 220g | Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory | |
2. | 120g | Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže | |
3. | 120g | Mexické fazole, opečená klobása, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Indický fazolový salát s kuřecím masem | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - PÁTEK - 24.05.2024 Polévka: Kulajda | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík | |
2. | 120g | Kuřecí plátek se smetanovým špenátem, těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Tvarohová žemlovka |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Šopský salát, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Telecí nudličky s fazolemi (papriky,rajčata), jasmín.rýže |
Salát | Zelný s jablky |