Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 25.11.2024 Polévka: Slepičí vývar s rýží a hráškem
1. 120g Štěpánská vepřová pečeně (vejce), dušená rýže
2. 100g Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
3. 300g Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 350g Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
 
5. ---
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
 
7. ---
8. 150g Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
9. 150g Jelení ragú na červeném víně, těstoviny
 
Salát Salát z kysaného zelí s jablky



MENU - ÚTERÝ - 26.11.2024 Polévka: Zeleninová s kroupami
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2. 350g Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek
3. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 200g Dušená karotka na másle, vařené vejce, vařené brambory
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše, okurek
9. 150g Vepřový závitek se šunkou,špenátem a nivovou om.,opék.br.
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 27.11.2024 Polévka: Čočková
1. 130g Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 4 ks Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 350g Gnocchi s mozzarellou a sekaným listovým špenátem
 
5. ---
6. 450g Thajský salát s kuřetem a nudlemi
 
7. ---
8. 220g Makrela na žampionech, vařené brambory s petrželkou
9. 150g Pikantní kuřecí soté se zeleninou, dušená rýže s pohankou
 
Salát Míchaný zeleninový



MENU - ČTVRTEK - 28.11.2024 Polévka: Rajská s ovesnými vločkami a bazalkou
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 120g Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny
3. 180g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
4. 350g Kovbojské fazole se zeleninou (chilli), chléb
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Pikantní sýrová pomazánka s jogurtem
6. ---
 
7. ---
8. 150g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
9. 150g Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony),americké bram.
 
Salát Zelný s křenem



MENU - PÁTEK - 29.11.2024 Polévka: Hovězí vývar s těstovinou
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 350g Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3. 300g Meruňková žemlovka s pudinkem
4. 200g Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g)
 
7. ---
8. 150g Pangasius zapečený s nivou, šťouchané brambory, okurek
9. 150g Vepřová krkovice na pivě (slanina, med), jasmínová rýže
 
Salát Coleslaw








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.