Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 28.10.2024 Polévka: Z A V Ř E N O
1.
2.
3.
4.
 
5. S T Á T N Í S V Á T E K
6.
 
7.
8.
9.
 
Salát



MENU - ÚTERÝ - 29.10.2024 Polévka: Drožďová s vejci
1. 120g Staročeská pečená krkovička, červené zelí, bram.knedlík
2. 350g Srbské rizoto sypané sýrem, okurek
3. 100g Rybí filé se šunkovou omáčkou, vařené brambory
4. 200g Dušený špenát, vařené vejce, vařené brambory
 
5. 400g Čerstvá zelenina- Vaječná pomazánka s Lučinou a zeleninou
6. ---
 
7. ---
8. 150g Gril mix (kuřecí,vepřové maso), sázené vejce, opék.bram.
9. 150g Kuřecí curry (garam masala,kari,římský kmín,rajčata),rýže
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 30.10.2024 Polévka: Gulášová
1. 120g Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže
2. 350g Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3. 5 ks České buchty s mákem
4. 200g Brokolice na mozeček, vařené brambory, zelný sal.s jablky
 
5. ---
6. 450g Thajský salát s kuřetem a nudlemi
 
7. ---
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 150g Vepřový flamendr, hranolky
 
Salát Míchaný zeleninový



MENU - ČTVRTEK - 31.10.2024 Polévka: Moravská cibulačka s uzeným masem
1. 120g Zabíjačkový guláš (vepřové maso, droby), houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře, dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 200g Chřestová omáčka (kopr, smetana), vařené vejce, gnocchi
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Salámová pomazánka, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 350 g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí
9. 150g Králík na černém pivu a slanině, bramborová kaše
 
Salát Čalamáda



MENU - PÁTEK - 01.11.2024 Polévka: Rajská s bulgurem
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3. 300g Bulgur na sladko (sušené ovoce, vlašské ořechy, med)
4. 350g Mexické fazole (lečo, chilli), chléb
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s balkánským sýrem a olivami
 
7. ---
8. 150g Pangasius zapečený s nivou, šťouchané brambory, okurek
9. 240g Javorové kuře (sezamové semínko, jablka), jasmínová rýže
 
Salát Zelný s křenem








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.