Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 21.11.2022 Polévka: Fazolová
1. 120g Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí plátek se smetanovým špenátem, těstoviny
3. 300g Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami
4. 200g Asijské sójové nudličky, indická rýže (kešu, rozinky)
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g)
 
7. ---
8. 150g Přírodní vepřový řízek, sázené vejce, šunka,amer.brambory
9. 200g Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 22.11.2022 Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou
1. 120g Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
2. 100g Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory
3. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4. 350g Halušky se žampiony, brokolicí a nivou
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Hanácká bašta (3 druhy masa, zelí, houskový+bram.knedlík)
9. 220g Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 23.11.2022 Polévka: Frankfurtská
1. 120g Vepřový maso s hořčičnou omáčkou, těstoviny
2. 130g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 5 ks České buchty s džemem
4. 200g Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
 
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi
 
7. ---
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9. 150g Králík pečený na zelenině a černém pivu, jasmínová rýže
 
Salát Salát z červeného zelí



MENU - ČTVRTEK - 24.11.2022 Polévka: Česneková s ovesnými vločkami a bramborami
1. 120g Staročeská pečená krkovička,dušený špenát,vařené brambory
2. 120g Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo,feferonky), dušená rýže
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Houbové roštěnky, bramborový knedlík
9. 150g Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
 
Salát Čalamáda



MENU - PÁTEK - 25.11.2022 Polévka: Celerová
1. 120g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g Krupicová kaše, ovoce
4. 130g Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka
 
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
 
7. ---
8. 100g Lososový filet s hořčičným přelivem, tagiatelle
9. 240g Kuřecí stehýnko se zeleninovou nádivkou, jasmínová rýže
 
Salát Zelný s jablky








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.