Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 13.09.2021 Polévka: Zeleninová s vejci
1. 220g Pečené kuře, dušená rýže
2. 120g Maďarský vepřový kotlíkový guláš (lečo,brambory), chléb
3. 300g Müsli vločková kaše s malinami
4. 200g Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
 
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
 
7. ---
8. 220g Pstruh po zálesácku (cibule,petrželka), vařené brambory
9. 150g Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
 
Salát z kysaného zelí s feferonkou a kapií



MENU - ÚTERÝ - 14.09.2021 Polévka: Dýňová
1. 200g Uzené kuřecí stehno, červené zelí, bramborový knedlík
2. 120g Vepřová plec protýkaná zeleninou, těstoviny
3. 200g Kapustový prejt (sekané maso), vařené brambory, okurek
4. 350g Zeleninové rizoto s hlívou ústřičnou a sýrem
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. ---
 
7. ---
8. 150g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
9. 200g Husí játra na roštu,mandlová omá.s rajčaty a pórkem,v.br.
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 15.09.2021 Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 120g Vepřové maso na pepři, dušená rýže
3. 300g Tvarohová žemlovka
4. 200g Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
 
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
 
7. ---
8. 150g Králík na houbách, jasmínová rýže
9. 150g Zámecký kuřecí medailonek (šunka,sýr,žampiony),opék.bram.
 
Salát Barevný salát z pekingského zelí



MENU - ČTVRTEK - 16.09.2021 Polévka: Fazolová
1. 130g Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny
2. 120g Světická bašta (pečené vepřové), vařené brambory
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 350g Zapečené zelí s rýží po Maďarsku(houby,vejce,smetana,sýr)
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Mufloní pikantní ragú, bramboráčky
9. 150g Vepřová kotleta zapečená se šlehačkou a bramborami, salát
 
Salát Okurkový



MENU - PÁTEK - 17.09.2021 Polévka: Moravská cibulačka s uzeným masem
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 350g Kuřecí rizoto se zeleninou a žampiony, okurek
3. 300g Šulánky s mákem
4. 350g Bramborák plněný jarní zeleninou
 
5. ---
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
 
7. ---
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 150g Španělská kuřecí prsa, americké brambory, tatarská omáčka
 
Salát Míchaný zeleninový








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.