Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 22.02.2021 Polévka: Zeleninová s pohankou
1. 100g Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
3. 300g Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4. 200g Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se šunkou a olivami, pečivo
 
7. ---
8. 150g Valašská hovězí roštěná (slanina,klobása,křen), am.bram.
9. 240g Medové kuře na kari, rýžové nudle
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 23.02.2021 Polévka: Špenátová
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 220g Pečené kuřecí stehno na slanině, dušená rýže
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 350g Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
 
5. 400g Hráškový salát (šunka,steril.okurky,majonéza), pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Jelení maso s růžičkovou kapustou, jasmínová rýže
9. 150g Krkovička na jogurtu, vařené brambory
 
Salát Salát z červeného zelí



MENU - STŘEDA - 24.02.2021 Polévka: Česnečka
1. 120g Bratislavská vepřová plec, těstoviny
2. 200g Kapustový prejt (sekané maso), vařené brambory, okurek
3. 5 ks České buchty s meruňkami
4. 350g Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
 
5. ---
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
 
7. ---
8. 150g Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
9. 150g Bavorská vepřová pečeně s pivní omáčkou, těstoviny
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - ČTVRTEK - 25.02.2021 Polévka: Francouzská
1. 130g Dalmatské čufty, rajská omáčka, houskový knedlík
2. 120g Vepřový plátek po Valašsku (žampiony,kopr), dušená rýže
3. 130g Sekané tatarské biftečky, vařené brambory
4. 200g Brokolicové soté se žampióny, barevné těstoviny
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 100g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9. 240g Pečené kuřecí paličky s barevným pepřem, vařené brambory
 
Salát Čalamáda



MENU - PÁTEK - 26.02.2021 Polévka: Fazolová
1. 120g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek
2. 350g Mexické fazole, opečená klobása, chléb
3. 300g Tvarohová žemlovka
4. 200g Sójové kostky na houbách, celozrnné těstoviny
 
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
 
7. ---
8. 220g Pečený pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vař.bram.
9. 120g Burgundská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
 
Salát Zelný s křenem








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.