Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 21.09.2020 Polévka: Krupicová s vejci
1. 100g Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso na pepři, dušená rýže
3. 300g Rýže s oříšky a mákem, ovoce
4. 200g Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
 
7. ---
8. 150g Přírodní vepřový řízek, sázené vejce, šunka,amer.brambory
9. 150g Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
 
Salát Zelný s jablky



MENU - ÚTERÝ - 22.09.2020 Polévka: Kulajda
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 220g Kuře na paprice, těstoviny
3. 120g Zeleninové lečo s vejci, opékaná klobása, chléb
4. 200g Cizrna s cuketou na paprice, dušená rýže
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Vaječný salát s okurkou, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Plněný pangasius se sýrem a anglickou slaninou, vař.bram.
9. 400g Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 23.09.2020 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 130g Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3. 5 ks České buchty s džemem
4. 200g Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
 
7. ---
8. 200g Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9. 150g Srbské vepřové ražniči, vařené brambory
 
Salát Rajčatový s pažitkou



MENU - ČTVRTEK - 24.09.2020 Polévka: Čočková
1. 220g Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 200g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 200g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 150g Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9. 150g Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
 
Salát Okurkový



MENU - PÁTEK - 25.09.2020 Polévka: Zeleninová s pohankou
1. 120g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 120g Plovdivské vepřové maso, těstoviny
3. 300g Třešňová bublanina
4. 200g Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
 
5. ---
6. 450g Šopský salát, pečivo
 
7. ---
8. 120g Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka
9. 240g Česnekové kuře zapečené se sýrem, jasmínová rýže
 
Salát Míchaný zeleninový








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.