Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 23.03.2020 Polévka: Fazolová
1. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
2. 220g Kuře pečené na bazalce, dušená rýže
3. 300g Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 200g Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
 
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. 150g Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9. 100g Biftek z kapra, zeleninová směs s rajčaty, jasmínová rýže
 
Salát Salát z kysaného zelí s jablky



MENU - ÚTERÝ - 24.03.2020 Polévka: Zeleninová s vejci
1. 120g Vepřová plec segedínská (kysané zelí,smetana), v.brambor
2. 120g Vepřový závitek s rozinkami (vlašské ořechy,víno), rýže
3. 350g Bramborový guláš s uzeninou, chléb
4. 350g Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Vídeňský krém (tvaroh,sýr,křen),pečivo
6. 450g Těstovinový sójový salát (sójové boby,vejce,šunk.salám)
 
7. 150g Vepřový řízek v pikantním těstíčku,vařené brambory,okurek
8. 100g Kapr na česneku, vařené brambory s petrželkou
9. 240g Kuře pečené na jogurtu, dušená rýže s pohankou
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 25.03.2020 Polévka: Uzený vývar s kroupami
1. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
2. 120g Strážnický verbuňk (vepřové+uzené maso,okurky), rýže
3. 300g Jablečná žemlovka
4. 200g Květákový nákyp, šťouchané brambory s cibulkou, okurek
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Kukuřičný salát se šunkou, pečivo
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem, nivou a ořechy, pečivo
 
7. 150g Bohdalovský závitek (zelí,kapie,párky,brambory),v.brambor
8. 150g Přírodní vepřový řízek, sázené vejce, šunka, opék.brambor
9. 150g Pikantní hovězí řezy se zeleninou, opékané brambory
 
Salát Čalamáda



MENU - ČTVRTEK - 26.03.2020 Polévka: Moravská
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 350g Mexická ohnivá směs (fazole,uzenina,papriky…), sýr, chléb
4. 350g Zapečené těstoviny se zeleninou, hlívou a sýrem, salát
 
5. 450g Čerstvá zelenina - Květákový salát s brokolicí, pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
 
7. 150g Guláš pražského drožkáře (vepřové maso,párky),bramboráčky
8. 100g Losos se žampiony a smetanovým přelivem, tagiatelle
9. 150g Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
 
Salát Míchaný kompot



MENU - PÁTEK - 27.03.2020 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem
1. 120g Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.omáč.,těst
3. 300g Třešňová bublanina
4. 200g Restovaná zelenina, bramborová kaše, salát
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Vaječný salát s okurkou, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
 
7. 150g Rybí filé s česneko-petrželkovou omáč., zeleninový kuskus
8. 200g Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9. 150g Hovězí maso na čínský způsob, dušená jasmínová rýže
 
Salát Zelný s jablky








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.