Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 20.01.2020 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a mušličkami
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso na pepři, dušená rýže
3. 300g Rýžová kaše s kompotovaným ovocem
4. 200g Hermelínová omáčka s hráškem, těstoviny se zeleninou
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6. 450g Těstovinový sójový salát (sójové boby,vejce,šunk.salám)
 
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. 150g Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
9. 150g Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 21.01.2020 Polévka: Frankfurtská
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
3. 350g Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek
4. 350g Knedlík s vejci, salát
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem, nivou a ořechy, pečivo
 
7. 150g Srbské vepřové žebírko (papriky,rajčata),opékané brambory
8. 220g Pstruh po zálesácku (cibule,petrželka,citron), brambory
9. 150g Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, opék.bram.
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 22.01.2020 Polévka: Kmínová s vejci
1. 120g Španělský vepřový ptáček, dušená rýže
2. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory
3. 300g Oříškový kuskus
4. 350g Bulgur rizoto, sypané sýrem, salát
 
5. 450g Čerstvá zelenina - Vaječná pomazánka (brambory,hořčice)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
 
7. 150g Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory
8. 150g Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9. 240g Medové kuře na karí, rýžové nudle
 
Salát Salát z kysaného zelí s jablky



MENU - ČTVRTEK - 23.01.2020 Polévka: Šči (zelí,kopr)
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso, dušená karotka, vařené brambory
3. 100g Rybí filé dušené v leču, vařené brambory
4. 350g Zeleninová žemlovka (mrkev,zelená fazolka,brukev,květák)
 
5. 450g Celerový salát s tuňákem, rajčaty a kuskusem, pečivo
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
 
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený s brokolicí a sýrem, bulgur
8. 150g Brněnský vepřový řízek (šunka,hrášek,vejce), vař.brambory
9. 150g Maso dvou barev (kuřecí,vepřové) se žampiony, divoká rýže
 
Salát Míchaný zeleninový



MENU - PÁTEK - 24.01.2020 Polévka: Hrstková
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 350g Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3. 300g Třešňová bublanina
4. 350g Zeleninové rizoto s červenými fazolemi,sypané sýrem,salát
 
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole), pečivo
 
7. 150g Kuřecí medailonky s kachními játry a vínem, hrášková rýže
8. 150g Králík pečený na česneku, kysané zelí, bramborový knedlík
9. 150g Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
 
Salát Zelný s křenem








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.