Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 26.08.2019 Polévka: Dýňová
1. 120g Pražská vepřová pečeně, dušená rýže
2. 120g Plovdivské vepřové maso, těstoviny
3. 300g Ovesná kaše s kakaem, kompot
4. 300g Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
 
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. ---
9. 240g Dušené kuře s garam másalou, dušená kari rýže
 
Salát Rajčatový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 27.08.2019 Polévka: Moravská
1. 120g Selská vepřová pečeně, hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 130g Chilli con carne (mleté maso, fazole), těstoviny
3. 200g Vepřová játra dušená na cibulce, jasmínová rýže
4. 200g Chřestová omáčka (kopr,smetana,brambory), vejce, gnocchi
 
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
 
7. 150g Zámecká vepřová kapsa s pepřovou omáčkou, hranolky
8. ---
9. 150g Hovězí plátek, rajčatová omáčka, těstoviny
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 28.08.2019 Polévka: Slepičí vývar s nudlemi
1. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g Rýže s oříšky a mákem, ovoce
4. 200g Sójové kostky na houbách, celozrnné těstoviny
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s balkánským sýrem a olivami
 
7. 150g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
8. ---
9. 150g Španělský hovězí ptáček, jasmínová rýže
 
Salát Salát z červeného zelí



MENU - ČTVRTEK - 29.08.2019 Polévka: Čočková
1. 120g Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3. 350g Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4. 200g Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
 
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
 
7. 150g Smažený pangasius, vařené brambory, okurek
8. ---
9. 150g Myslivecké kančí ragú se zeleninou a houbami, jasmín.rýže
 
Salát Okurkový



MENU - PÁTEK - 30.08.2019 Polévka: Rajská s jáhlami
1. 120g Kyjevská vepřová plec (párky,okurky,vejce), těstoviny
2. 130g Sekané tatarské biftečky, vařené brambory
3. 300g Jablečná žemlovka
4. 350g Bulgurový kuba s kapustou, zelný salát s mrkví a jablky
 
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem, nivou a ořechy, pečivo
 
7. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8. ---
9. 150g Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
 
Salát Míchaný zeleninový








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.