Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 07.01.2019 Polévka: Selská
1. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g Müsli vločková kaše s malinami
4. 350g Těstoviny zapečené s brokolicí, houbami a sýrovou omáčkou
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Pařížský salát, pečivo
6. ---
 
7. 150g Vepřový flamendr, hranolky
8. 150g Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9. 150g Kuřecí steak s pečenou mrkví a kukuřicí, jasmínová rýže
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 08.01.2019 Polévka: Kuřecí vývar s mušičkami
1. 120g Kyjevská vepřová plec (párky,okurky,vejce), těstoviny
2. 100g Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík
3. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
4. 200g Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Vídeňský krém (tvaroh,sýr,křen),pečivo
6. ---
 
7. 150g Bělehradský vepřový kotlet, vařené brambory
8. 100g Pečený losos s kuskusem (olivy,cherry rajčata,papriky)
9. 150g Hovězí plátek, pikantní skořicová omáčka, jasmínová rýže
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 09.01.2019 Polévka: Moravská
1. 120g Znojemská vepřová pečeně (okurky), dušená rýže
2. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory
3. 4 ks Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4. 350g Mexické fazole (lečo, chilli), chléb
 
5. 450g Hráškový salát (šunka,steril.okurky,majonéza), pečivo
6. ---
 
7. 150g Kuřecí maso na myslivecký způsob (žampiony),staročes.rýže
8. 150g Srbské vepřové ražniči (lečo), vařené brambory
9. 100g Lososový filet se smetanovým špenátem, vařené brambory
 
Salát Salát z kysaného zelí s jablky



MENU - ČTVRTEK - 10.01.2019 Polévka: Uzený vývar s kroupami
1. 130g Dalmatské čufty, rajská omáčka, houskový knedlík
2. 120g Vepřový plátek po Valašsku (žampiony,kopr), dušená rýže
3. 200g Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
4. 200g Smažený celer, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Vejce v majonéze, pečivo
6. ---
 
7. 150g Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9. 150g Králík na hořčici se smetanovou omáčkou, vařené brambory
 
Salát Míchaný kompot



MENU - PÁTEK - 11.01.2019 Polévka: Fazolová
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 350g Těstoviny zapečené s boloňskou omáčkou
3. 300g Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 350g Sójové zeleninové rizoto, sypané sýrem, okurek
 
5. 450g Brokolicový salát s tuňákem (balkánský sýr,kukuřice),peč.
6. ---
 
7. 150g Guláš pražského drožkáře (vepř.maso, párky), bramboráčky
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 150g Španělský vepřový ptáček, jasmínová rýže
 
Salát Zelný s křenem








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.