Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 05.11.2018 Polévka: Zeleninová s vejci
1. 220g Kuře dušené v hříbkové omáčce, dušená rýže
2. 120g Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
3. 300g Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 200g Cizrna s cuketou na paprice, kuskus
 
5. 450g Čerstvá zelenina+Mrkvový salát s celerem a jablky, pečivo
6. 450g Těst.zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem, pečivo
 
7. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8. 150g Vídeňská hovězí roštěná (slanina,klobása,křen), hranolky
9. 150g Pikantní kuřecí soté se zeleninou, dušená rýže s pohankou
 
Salát Okurkový s česnekem



MENU - ÚTERÝ - 06.11.2018 Polévka: Francouzská
1. 120g Staročeská pečená krkovička, dušený špenát, housk.knedlík
2. 130g Čevapčiči, vařené brambory
3. 120g Uzený kuřecí závitek se zelím a slaninou, dušená rýže
4. 200g Dušená baby mrkev s celozrnnými těstovinami
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Budapešťský krém, pečivo
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
 
7. 150g Vepřové maso po sečuánsku (zelí,žampiony,kapie), rýže
8. 100g Pečený losos s kuskusem (olivy,cherry rajčata,papriky)
9. 150g Španělská hovězí pečeně, jasmínová rýže
 
Salát Míchaný zeleninový



MENU - STŘEDA - 07.11.2018 Polévka: Gulášová
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 4 ks Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 200g Mozeček z brokolice, vařené brambory,zelný salát s jablky
 
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
 
7. 150g Kuřecí medailonek s olivami, hranolky
8. 150g Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory
9. 150g Vepřová kotleta na zeleném pepři, americké brambory
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - ČTVRTEK - 08.11.2018 Polévka: Hovězí vývar s mušličkami
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 350g Zapečené těstoviny s uzeninou a vejci, okurek
3. 120g Dušený hrášek s karotkou na másle, párky, vařené brambory
4. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Křenové fazole (salám,majonéza),pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
 
7. 150g Kantonské nudle (kuřecí maso,šunka,černé houby,žampiony)
8. 150g Kančí guláš, jasmínová rýže
9. 100g Smažený kapr v cizrnové strouhance, bramborový salát
 
Salát Čalamáda



MENU - PÁTEK - 09.11.2018 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g Bulgur na sladko (sušené ovoce, vlašské ořechy, med)
4. 200g Omáčka z hlívy ústřičné, vařené vejce, těstoviny
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Hermelínový salát se sójou, pečivo
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr,olivy,zelenina), pečivo
 
7. 150g Vepřová kotleta pražského uzenáře, vařené brambory
8. 120g Pangasius zapečený s nivou, šťouchané brambory, okurek
9. 240g Medové kuře na karí, rýžové nudle
 
Salát Zelný s křenem








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.