Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 19.05.2025 Polévka: Krupicová s vejci
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 130g Kuřecí špíz (maso, klobása, cibule), dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Krupicová kaše sypaná čokoládou, ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Čočka na kyselo, vařené vejce, okurek, chléb
5. ---
6. Těstovinový sýrový salát (Eidam, šunkový salám, žampiony)
7. ---
8. 150g Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty
9. 150g BEZLEPEK Steak z kotlety, fazolové lusky se slaninou, am.brambory
Salát Lehký celerový salát

MENU - ÚTERÝ - 20.05.2025 Polévka: Česnečka
1. 120g Vepřové maso, dušená kapusta, vařené brambory
2. 350g Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
3. 180g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Vegetariánská směs s cizrnou a hlívou ústřičnou, kuskus
5. 400g Čerstvá zelenina + Tuňákový salát (fazolky,vejce), pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Vepř.kotleta, rest.zelenina, omáč.z modrého sýru, krokety
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí steak se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 21.05.2025 Polévka: Fazolová
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2. 120g Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s mákem
4. 200g VEGETARIÁN Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem
7. ---
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 150g BEZLEPEK Vepřový flamendr, hranolky
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ČTVRTEK - 22.05.2025 Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou
1. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory
2. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
3. 120g Mexické fazole, opečená klobása, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Okurková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5. 400g Čerstvá zelenina + Indický fazolový salát s kuřecím masem
6. ---
7. ---
8. 150g Smažený vepřový kotlet, vařené brambory, okurek
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí prsní steak,krémová žampionová omáčka,basmati rýže
Salát Okurkový s česnekem

MENU - PÁTEK - 23.05.2025 Polévka: Kulajda
1. 120g Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí plátek se smetanovým špenátem, těstoviny
3. 300g SLADKÉ Tarhoňa s mákem a sušenými švestkami
4. 350g VEGETARIÁN Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5. ---
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. ---
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí červené kari se zeleninou, jasmínová rýže
Salát Zelný s jablky