Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 19.05.2025
Polévka: Krupicová s vejci
1.
100g
Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2.
130g
Kuřecí špíz (maso, klobása, cibule), dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Krupicová kaše sypaná čokoládou, ovoce
4.
350g
VEGETARIÁN
Čočka na kyselo, vařené vejce, okurek, chléb
5.
---
6.
Těstovinový sýrový salát (Eidam, šunkový salám, žampiony)
7.
---
8.
150g
Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty
9.
150g
BEZLEPEK
Steak z kotlety, fazolové lusky se slaninou, am.brambory
Salát
Lehký celerový salát
MENU - ÚTERÝ - 20.05.2025
Polévka: Česnečka
1.
120g
Vepřové maso, dušená kapusta, vařené brambory
2.
350g
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
3.
180g
Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4.
200g
VEGETARIÁN
Vegetariánská směs s cizrnou a hlívou ústřičnou, kuskus
5.
400g
Čerstvá zelenina + Tuňákový salát (fazolky,vejce), pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Vepř.kotleta, rest.zelenina, omáč.z modrého sýru, krokety
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí steak se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 21.05.2025
Polévka: Fazolová
1.
120g
Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2.
120g
Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s mákem
4.
200g
VEGETARIÁN
Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem
7.
---
8.
150g
Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřový flamendr, hranolky
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - ČTVRTEK - 22.05.2025
Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou
1.
220g
Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory
2.
120g
Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
3.
120g
Mexické fazole, opečená klobása, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Okurková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5.
400g
Čerstvá zelenina + Indický fazolový salát s kuřecím masem
6.
---
7.
---
8.
150g
Smažený vepřový kotlet, vařené brambory, okurek
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí prsní steak,krémová žampionová omáčka,basmati rýže
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - PÁTEK - 23.05.2025
Polévka: Kulajda
1.
120g
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
2.
120g
Kuřecí plátek se smetanovým špenátem, těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Tarhoňa s mákem a sušenými švestkami
4.
350g
VEGETARIÁN
Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5.
---
6.
450g
Šopský salát, pečivo
7.
---
8.
150g
Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí červené kari se zeleninou, jasmínová rýže
Salát
Zelný s jablky
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 19.05.2025 Polévka: Krupicová s vejci | |||
1. | 100g | Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík | |
2. | 130g | Kuřecí špíz (maso, klobása, cibule), dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Krupicová kaše sypaná čokoládou, ovoce |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čočka na kyselo, vařené vejce, okurek, chléb |
5. | --- | ||
6. | Těstovinový sýrový salát (Eidam, šunkový salám, žampiony) | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Steak z kotlety, fazolové lusky se slaninou, am.brambory |
Salát | Lehký celerový salát |
MENU - ÚTERÝ - 20.05.2025 Polévka: Česnečka | |||
1. | 120g | Vepřové maso, dušená kapusta, vařené brambory | |
2. | 350g | Gnocchi s kuřecím masem a špenátem | |
3. | 180g | Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Vegetariánská směs s cizrnou a hlívou ústřičnou, kuskus |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Tuňákový salát (fazolky,vejce), pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Vepř.kotleta, rest.zelenina, omáč.z modrého sýru, krokety | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí steak se žampiony a cuketou, vařené brambory |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 21.05.2025 Polévka: Fazolová | |||
1. | 120g | Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny | |
2. | 120g | Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže | |
3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s mákem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem a chřestem | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřový flamendr, hranolky |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - ČTVRTEK - 22.05.2025 Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou | |||
1. | 220g | Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory | |
2. | 120g | Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže | |
3. | 120g | Mexické fazole, opečená klobása, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Okurková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Indický fazolový salát s kuřecím masem | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Smažený vepřový kotlet, vařené brambory, okurek | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí prsní steak,krémová žampionová omáčka,basmati rýže |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - PÁTEK - 23.05.2025 Polévka: Kulajda | |||
1. | 120g | Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík | |
2. | 120g | Kuřecí plátek se smetanovým špenátem, těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Tarhoňa s mákem a sušenými švestkami |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Šopský salát, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí červené kari se zeleninou, jasmínová rýže |
Salát | Zelný s jablky |

