Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 04.11.2024
Polévka: Brokolicová
1.
220g
Pečené kuře, dušená rýže
2.
120g
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
3.
300g
SLADKÉ
Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4.
350g
VEGETARIÁN
Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr), čalamáda
5.
---
6.
450g
Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7.
---
8.
150g
Přírodní vepřový řízek se šunkou, sázené vejce, am.bram.
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 05.11.2024
Polévka: Cibulová s bulgurem
1.
120g
Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory
2.
120g
Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst.
3.
180g
Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
4.
200g
VEGETARIÁN
Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5.
400g
Čerstvá zelenina + Tuňákovo-vajíčková pomazánka, pečivo
6.
---
7.
---
8.
400g
Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík
9.
100g
BEZLEPEK
Lososový filet, listový špenát, vařené brambory
Salát
Mrkvový salát s pekingským zelím a pomerančem
MENU - STŘEDA - 06.11.2024
Polévka: Kulajda
1.
120g
Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
2.
130g
Luhačovický špaček (sekané maso,klobása), vařené brambory
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s povidly
4.
350g
VEGETARIÁN
Pikantní kuskus s paprikou, zelný salát s kukuřicí
5.
---
6.
450g
Thajský salát s kuřetem a nudlemi
7.
---
8.
150g
Mufloní pikantní ragú, bramboráčky
9.
150g
BEZLEPEK
Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory
Salát
Lehký celerový salát
MENU - ČTVRTEK - 07.11.2024
Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami
1.
120g
Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2.
120g
Vepřové maso dušené v karotce, vařené brambory
3.
200g
Chilli con carne (mleté maso, fazole), těstoviny
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou, salát
5.
400g
Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, okurek
Salát
Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)
MENU - PÁTEK - 08.11.2024
Polévka: Kozí brada (zelí,brambor,klobása)
1.
120g
Bratislavská vepřová plec (hrášek), těstoviny
2.
130g
Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Tvarohová žemlovka
4.
100g
VEGETARIÁN
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát hermelínem (50g) a vejcem
7.
---
8.
220g
Pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Zapečená vepřová krkovice se sýrem a smetanou,jasmín.rýže
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 04.11.2024 Polévka: Brokolicová | |||
1. | 220g | Pečené kuře, dušená rýže | |
2. | 120g | Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík | |
3. | 300g | SLADKÉ | Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr), čalamáda |
5. | --- | ||
6. | 450g | Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole) | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Přírodní vepřový řízek se šunkou, sázené vejce, am.bram. | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 05.11.2024 Polévka: Cibulová s bulgurem | |||
1. | 120g | Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory | |
2. | 120g | Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst. | |
3. | 180g | Vepřová játra na cibulce, dušená rýže | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Tuňákovo-vajíčková pomazánka, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 400g | Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík | |
9. | 100g | BEZLEPEK | Lososový filet, listový špenát, vařené brambory |
Salát | Mrkvový salát s pekingským zelím a pomerančem |
MENU - STŘEDA - 06.11.2024 Polévka: Kulajda | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže | |
2. | 130g | Luhačovický špaček (sekané maso,klobása), vařené brambory | |
3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s povidly |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Pikantní kuskus s paprikou, zelný salát s kukuřicí |
5. | --- | ||
6. | 450g | Thajský salát s kuřetem a nudlemi | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Mufloní pikantní ragú, bramboráčky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory |
Salát | Lehký celerový salát |
MENU - ČTVRTEK - 07.11.2024 Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami | |||
1. | 120g | Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík | |
2. | 120g | Vepřové maso dušené v karotce, vařené brambory | |
3. | 200g | Chilli con carne (mleté maso, fazole), těstoviny | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou, salát |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, okurek |
Salát | Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole) |
MENU - PÁTEK - 08.11.2024 Polévka: Kozí brada (zelí,brambor,klobása) | |||
1. | 120g | Bratislavská vepřová plec (hrášek), těstoviny | |
2. | 130g | Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Tvarohová žemlovka |
4. | 100g | VEGETARIÁN | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát hermelínem (50g) a vejcem | |
7. | --- | ||
8. | 220g | Pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Zapečená vepřová krkovice se sýrem a smetanou,jasmín.rýže |
Salát | Míchaný zeleninový |