Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 05.12.2022 Polévka: Špenátová
1. 120g Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2. 220g Kuře po horácku (žampiony,klobásy,rajčata), dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Ovesná kaše se zázvorem(datle,oříšky,lněná semínka),banán
4. 350g VEGETARIÁN Halušky se žampiony, brokolicí a nivou
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami
7. ---
8. 150g Hovězí maso bac-can (zelí,kapie,žampiony), karí rýže
9. 150g BEZLEPEK Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 06.12.2022 Polévka: Dýňová
1. 120g Dřevorubecký vepřový guláš (žampiony,lečo,párky), brambor
2. 120g Kuřecí plátek s hořčičnou omáčkou, těstoviny
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
5. 400g Myslivecké vejce (bram..salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Vepřová bašta po česku (červené+bílé zelí,housk.knedlík)
9. 240g BEZLEPEK Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže
Salát Mrkvový salát s pekingským zelím a pomerančem

MENU - STŘEDA - 07.12.2022 Polévka: Krkonošské kyselo
1. 120g Vepřové maso na slanině, dušená rýže
2. 350g Zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem
7. ---
8. 150g Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Anglické dušené vepřové (zapečené s brambory a zeleninou)
Salát Čalamáda

MENU - ČTVRTEK - 08.12.2022 Polévka: Fazolová
1. 120g Vepřové maso na divoko, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže
3. 200g Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5. 400g Čerstvá zelenina + Turistická pomazánka (salám,sýr,vejce)
6. ---
7. ---
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9. 350g BEZLEPEK Dýňové kuřecí rizoto, salát
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 09.12.2022 Polévka: Moravská cibulačka s uzeným masem
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékané klobása, okurek, chléb
3. 300g SLADKÉ Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4. 200g VEGETARIÁN Cizrnové měšce plněné sýrem, houbové ragú
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. ---
8. 150g Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony),opékané br.
9. 220g BEZLEPEK Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem, vař.br.
Salát z kysaného zelí s jablky