Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 05.12.2022
Polévka: Špenátová
1.
120g
Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2.
220g
Kuře po horácku (žampiony,klobásy,rajčata), dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Ovesná kaše se zázvorem(datle,oříšky,lněná semínka),banán
4.
350g
VEGETARIÁN
Halušky se žampiony, brokolicí a nivou
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami
7.
---
8.
150g
Hovězí maso bac-can (zelí,kapie,žampiony), karí rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 06.12.2022
Polévka: Dýňová
1.
120g
Dřevorubecký vepřový guláš (žampiony,lečo,párky), brambor
2.
120g
Kuřecí plátek s hořčičnou omáčkou, těstoviny
3.
200g
Játrová omáčka, houskový knedlík
4.
200g
VEGETARIÁN
Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
5.
400g
Myslivecké vejce (bram..salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Vepřová bašta po česku (červené+bílé zelí,housk.knedlík)
9.
240g
BEZLEPEK
Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže
Salát
Mrkvový salát s pekingským zelím a pomerančem
MENU - STŘEDA - 07.12.2022
Polévka: Krkonošské kyselo
1.
120g
Vepřové maso na slanině, dušená rýže
2.
350g
Zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou
3.
4 ks
SLADKÉ
Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4.
200g
VEGETARIÁN
Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem
7.
---
8.
150g
Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Anglické dušené vepřové (zapečené s brambory a zeleninou)
Salát
Čalamáda
MENU - ČTVRTEK - 08.12.2022
Polévka: Fazolová
1.
120g
Vepřové maso na divoko, houskový knedlík
2.
120g
Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže
3.
200g
Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5.
400g
Čerstvá zelenina + Turistická pomazánka (salám,sýr,vejce)
6.
---
7.
---
8.
150g
Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9.
350g
BEZLEPEK
Dýňové kuřecí rizoto, salát
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - PÁTEK - 09.12.2022
Polévka: Moravská cibulačka s uzeným masem
1.
120g
Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2.
120g
Hrachová kaše s cibulkou, opékané klobása, okurek, chléb
3.
300g
SLADKÉ
Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4.
200g
VEGETARIÁN
Cizrnové měšce plněné sýrem, houbové ragú
5.
---
6.
450g
Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7.
---
8.
150g
Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony),opékané br.
9.
220g
BEZLEPEK
Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem, vař.br.
Salát
z kysaného zelí s jablky
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 05.12.2022 Polévka: Špenátová | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík | |
2. | 220g | Kuře po horácku (žampiony,klobásy,rajčata), dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Ovesná kaše se zázvorem(datle,oříšky,lněná semínka),banán |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Halušky se žampiony, brokolicí a nivou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Hovězí maso bac-can (zelí,kapie,žampiony), karí rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 06.12.2022 Polévka: Dýňová | |||
1. | 120g | Dřevorubecký vepřový guláš (žampiony,lečo,párky), brambor | |
2. | 120g | Kuřecí plátek s hořčičnou omáčkou, těstoviny | |
3. | 200g | Játrová omáčka, houskový knedlík | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže |
5. | 400g | Myslivecké vejce (bram..salát,vejce,křen,slanina), pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Vepřová bašta po česku (červené+bílé zelí,housk.knedlík) | |
9. | 240g | BEZLEPEK | Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže |
Salát | Mrkvový salát s pekingským zelím a pomerančem |
MENU - STŘEDA - 07.12.2022 Polévka: Krkonošské kyselo | |||
1. | 120g | Vepřové maso na slanině, dušená rýže | |
2. | 350g | Zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Anglické dušené vepřové (zapečené s brambory a zeleninou) |
Salát | Čalamáda |
MENU - ČTVRTEK - 08.12.2022 Polévka: Fazolová | |||
1. | 120g | Vepřové maso na divoko, houskový knedlík | |
2. | 120g | Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže | |
3. | 200g | Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr) |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Turistická pomazánka (salám,sýr,vejce) | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety | |
9. | 350g | BEZLEPEK | Dýňové kuřecí rizoto, salát |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - PÁTEK - 09.12.2022 Polévka: Moravská cibulačka s uzeným masem | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, bramborový salát | |
2. | 120g | Hrachová kaše s cibulkou, opékané klobása, okurek, chléb | |
3. | 300g | SLADKÉ | Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Cizrnové měšce plněné sýrem, houbové ragú |
5. | --- | ||
6. | 450g | Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony),opékané br. | |
9. | 220g | BEZLEPEK | Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem, vař.br. |
Salát | z kysaného zelí s jablky |