Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 22.11.2021
Polévka: Fazolová
1.
120g
Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2.
220g
Pečené kuře se smetanovým špenátem, těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami
4.
250g
VEGETARIÁN
Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g), pečivo
7.
---
8.
150g
Přírodní vepřový řízek, sázené vejce,šunka,americké bram.
9.
200g
BEZLEPEK
Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 23.11.2021
Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou
1.
120g
Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
2.
100g
Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory
3.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4.
200g
VEGETARIÁN
Květákový nákyp, šťouchané brambory s cibulkou, okurek
5.
400g
Myslivecké vejce(bramborový salát,vejce,křen,slanina)peč.
6.
---
7.
---
8.
150g
Hanácká bašta (3 druhy masa, zelí, houskový+bram.knedlík)
9.
220g
BEZLEPEK
Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 24.11.2021
Polévka: Frankfurtská
1.
120g
Vepřové maso v hořčičné omáčce, těstoviny
2.
130g
Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3.
5ks
SLADKÉ
České buchty s džemem
4.
350g
VEGETARIÁN
Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem, sýr
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi,
7.
---
8.
150g
Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9.
150g
BEZLEPEK
Králík pečený na zelenině a pivu, jasmínová rýže
Salát
Salát z červeného zelí
MENU - ČTVRTEK - 25.11.2021
Polévka: Česnečka
1.
120g
Staročeská pečená krkovička, dušený špenát,vařené bramboy
2.
120g
Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo,feferonky,kečup), rýže
3.
350g
Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4.
100g
VEGETARIÁN
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5.
400g
Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Houbové roštěnky, bramborový knedlík
9.
150g
BEZLEPEK
Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát
Čalamáda
MENU - PÁTEK - 26.11.2021
Polévka: Celerová
1.
120g
Moravský vrabec, hlávkové zelí, houskový knedlík
2.
120g
Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Krupicová kaše, ovoce
4.
130g
VEGETARIÁN
Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka
5.
---
6.
450g
Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7.
---
8.
150g
Lososový filet s hořčičným přelivem, tagiatelle
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí stehýnko se zeleninovou nádivkou, jasmínová rýže
Salát
Zelný s jablky
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 22.11.2021 Polévka: Fazolová | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík | |
2. | 220g | Pečené kuře se smetanovým špenátem, těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami |
4. | 250g | VEGETARIÁN | Fazolový guláš se sójovým masem, chléb |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g), pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Přírodní vepřový řízek, sázené vejce,šunka,americké bram. | |
9. | 200g | BEZLEPEK | Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 23.11.2021 Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou | |||
1. | 120g | Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže | |
2. | 100g | Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory | |
3. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Květákový nákyp, šťouchané brambory s cibulkou, okurek |
5. | 400g | Myslivecké vejce(bramborový salát,vejce,křen,slanina)peč. | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Hanácká bašta (3 druhy masa, zelí, houskový+bram.knedlík) | |
9. | 220g | BEZLEPEK | Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 24.11.2021 Polévka: Frankfurtská | |||
1. | 120g | Vepřové maso v hořčičné omáčce, těstoviny | |
2. | 130g | Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek | |
3. | 5ks | SLADKÉ | České buchty s džemem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem, sýr |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi, | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Králík pečený na zelenině a pivu, jasmínová rýže |
Salát | Salát z červeného zelí |
MENU - ČTVRTEK - 25.11.2021 Polévka: Česnečka | |||
1. | 120g | Staročeská pečená krkovička, dušený špenát,vařené bramboy | |
2. | 120g | Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo,feferonky,kečup), rýže | |
3. | 350g | Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb | |
4. | 100g | VEGETARIÁN | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Houbové roštěnky, bramborový knedlík | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle |
Salát | Čalamáda |
MENU - PÁTEK - 26.11.2021 Polévka: Celerová | |||
1. | 120g | Moravský vrabec, hlávkové zelí, houskový knedlík | |
2. | 120g | Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Krupicová kaše, ovoce |
4. | 130g | VEGETARIÁN | Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka |
5. | --- | ||
6. | 450g | Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Lososový filet s hořčičným přelivem, tagiatelle | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí stehýnko se zeleninovou nádivkou, jasmínová rýže |
Salát | Zelný s jablky |