Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 22.11.2021 Polévka: Fazolová
1. 120g Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře se smetanovým špenátem, těstoviny
3. 300g SLADKÉ Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami
4. 250g VEGETARIÁN Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g), pečivo
7. ---
8. 150g Přírodní vepřový řízek, sázené vejce,šunka,americké bram.
9. 200g BEZLEPEK Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 23.11.2021 Polévka: Kuřecí s pórkem a těstovinou
1. 120g Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
2. 100g Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory
3. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4. 200g VEGETARIÁN Květákový nákyp, šťouchané brambory s cibulkou, okurek
5. 400g Myslivecké vejce(bramborový salát,vejce,křen,slanina)peč.
6. ---
7. ---
8. 150g Hanácká bašta (3 druhy masa, zelí, houskový+bram.knedlík)
9. 220g BEZLEPEK Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 24.11.2021 Polévka: Frankfurtská
1. 120g Vepřové maso v hořčičné omáčce, těstoviny
2. 130g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 5ks SLADKÉ České buchty s džemem
4. 350g VEGETARIÁN Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem, sýr
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi,
7. ---
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9. 150g BEZLEPEK Králík pečený na zelenině a pivu, jasmínová rýže
Salát Salát z červeného zelí

MENU - ČTVRTEK - 25.11.2021 Polévka: Česnečka
1. 120g Staročeská pečená krkovička, dušený špenát,vařené bramboy
2. 120g Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo,feferonky,kečup), rýže
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. 400g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Houbové roštěnky, bramborový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát Čalamáda

MENU - PÁTEK - 26.11.2021 Polévka: Celerová
1. 120g Moravský vrabec, hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Krupicová kaše, ovoce
4. 130g VEGETARIÁN Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. ---
8. 150g Lososový filet s hořčičným přelivem, tagiatelle
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí stehýnko se zeleninovou nádivkou, jasmínová rýže
Salát Zelný s jablky