Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 05.04.2021
Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3.
SLADKÉ
4.
VEGETARIÁN
5.
Přejeme Vám příjemné prožití velikonočních svátků,
6.
ve zdraví a pohodě.
7.
8.
9.
BEZLEPEK
Salát
MENU - ÚTERÝ - 06.04.2021
Polévka: Květáková s paprikou a rýží
1.
100g
Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2.
120g
Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo,feferonky), těstoviny
3.
100g
Rybí filé na másle s jarní zeleninou, dušená rýže
4.
350g
VEGETARIÁN
Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
5.
400g
Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6.
---
7.
---
8.
150g
Mufloní pikantní ragú, bramboráčky
9.
150g
BEZLEPEK
Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 07.04.2021
Polévka: Kapustová s mrkví a rýží
1.
120g
Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr),dušená rýže
2.
130g
Pštrosí vejce, vařené brambory
3.
4 ks
SLADKÉ
Kynuté knedlíky s povidly, sypané mákem
4.
350g
VEGETARIÁN
Špagety s mrkví po indicku (karí,smetana), kompot
5.
---
6.
450g
Thajský salát s kuřetem a nudlemi
7.
---
8.
150g
Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9.
150g
BEZLEPEK
Krůtí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže
Salát
Zelný s koprem
MENU - ČTVRTEK - 08.04.2021
Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží
1.
130g
Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2.
120g
Bratislavská vepřová pečeně (hrášek), těstoviny
3.
350g
Kuskus s masovou směsí (kuřecí maso, játra,fazole,kapie)
4.
200g
VEGETARIÁN
Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5.
400g
Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Vepřové výpečky na černém pivu, dušené zelí, bram.knedlík
9.
220g
BEZLEPEK
Pečený pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vař.bram.
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - PÁTEK - 09.04.2021
Polévka: Gulášová
1.
120g
Španělský vepřový ptáček, dušená rýže
2.
100g
Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík
3.
300g
SLADKÉ
Šulánky s mákem
4.
100g
VEGETARIÁN
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5.
---
6.
450g
Šopský salát, pečivo
7.
---
8.
150g
Kantonské nudle (kuřecí maso,šunka,černé houby,žampiony)
9.
400g
BEZLEPEK
Medová kachna s jablky (švestky,víno,tymián),vař.brambory
Salát
Salát z kysaného zelí s jablky
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 05.04.2021 Polévka: ZAVŘENO | |||
1. | |||
2. | |||
3. | SLADKÉ | ||
4. | VEGETARIÁN | ||
5. | Přejeme Vám příjemné prožití velikonočních svátků, | ||
6. | ve zdraví a pohodě. | ||
7. | |||
8. | |||
9. | BEZLEPEK | ||
Salát |
MENU - ÚTERÝ - 06.04.2021 Polévka: Květáková s paprikou a rýží | |||
1. | 100g | Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík | |
2. | 120g | Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo,feferonky), těstoviny | |
3. | 100g | Rybí filé na másle s jarní zeleninou, dušená rýže | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Česnekový bulgur s pečenou zeleninou |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek) | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Mufloní pikantní ragú, bramboráčky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vídeňský hovězí guláš, těstoviny |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 07.04.2021 Polévka: Kapustová s mrkví a rýží | |||
1. | 120g | Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr),dušená rýže | |
2. | 130g | Pštrosí vejce, vařené brambory | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Kynuté knedlíky s povidly, sypané mákem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Špagety s mrkví po indicku (karí,smetana), kompot |
5. | --- | ||
6. | 450g | Thajský salát s kuřetem a nudlemi | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Krůtí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže |
Salát | Zelný s koprem |
MENU - ČTVRTEK - 08.04.2021 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží | |||
1. | 130g | Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka | |
2. | 120g | Bratislavská vepřová pečeně (hrášek), těstoviny | |
3. | 350g | Kuskus s masovou směsí (kuřecí maso, játra,fazole,kapie) | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Vepřové výpečky na černém pivu, dušené zelí, bram.knedlík | |
9. | 220g | BEZLEPEK | Pečený pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vař.bram. |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - PÁTEK - 09.04.2021 Polévka: Gulášová | |||
1. | 120g | Španělský vepřový ptáček, dušená rýže | |
2. | 100g | Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík | |
3. | 300g | SLADKÉ | Šulánky s mákem |
4. | 100g | VEGETARIÁN | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka |
5. | --- | ||
6. | 450g | Šopský salát, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Kantonské nudle (kuřecí maso,šunka,černé houby,žampiony) | |
9. | 400g | BEZLEPEK | Medová kachna s jablky (švestky,víno,tymián),vař.brambory |
Salát | Salát z kysaného zelí s jablky |