Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 25.01.2021
Polévka: Zeleninová s vejci
1.
220g
Kuře na paprice, houskový knedlík
2.
120g
Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Spätzle s borůvkovou omáčkou
4.
350g
VEGETARIÁN
Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7.
---
8.
150g
Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 26.01.2021
Polévka: Frankfurtská
1.
100g
Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2.
350g
Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3.
120g
Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Květákové karí s hráškem, dušená rýže
5.
400g
Salát s cizrnou, kuřecím masem a zeleninou, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Zámecký vepřový medailonek s pepřovou omáčkou, hranolky
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 27.01.2021
Polévka: Dýňová
1.
120g
Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
2.
120g
Vepřové maso, dušená kapusta, vařené brambory
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s povidly
4.
200g
VEGETARIÁN
Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7.
---
8.
150g
Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, bulgur
9.
150g
BEZLEPEK
Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát
Čalamáda
MENU - ČTVRTEK - 28.01.2021
Polévka: Slepičí vývar s vločkami
1.
120g
Kapucínský vepřový guláš (žampiony), houskový knedlík
2.
130g
Pštrosí vejce, vařené brambory
3.
350g
Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4.
350g
VEGETARIÁN
Sójový chilli guláš s fazolemi, chléb
5.
400g
Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřové žebírko s angl.laninou a sýrem,šťouchané brambory
Salát
Zelný s jablky
MENU - PÁTEK - 29.01.2021
Polévka: Dvojitá (fazole,kroupy,klobásy,zelenina)
1.
220g
Kuře a´la bažant, červené zelí, bramborový knedlík
2.
200g
Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Jablečná žemlovka
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7.
---
8.
150g
Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9.
220g
BEZLEPEK
Pečený pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vař.bram.
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 25.01.2021 Polévka: Zeleninová s vejci | |||
1. | 220g | Kuře na paprice, houskový knedlík | |
2. | 120g | Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Spätzle s borůvkovou omáčkou |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 26.01.2021 Polévka: Frankfurtská | |||
1. | 100g | Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek | |
2. | 350g | Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím | |
3. | 120g | Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Květákové karí s hráškem, dušená rýže |
5. | 400g | Salát s cizrnou, kuřecím masem a zeleninou, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Zámecký vepřový medailonek s pepřovou omáčkou, hranolky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 27.01.2021 Polévka: Dýňová | |||
1. | 120g | Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny | |
2. | 120g | Vepřové maso, dušená kapusta, vařené brambory | |
3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s povidly |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, bulgur | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle |
Salát | Čalamáda |
MENU - ČTVRTEK - 28.01.2021 Polévka: Slepičí vývar s vločkami | |||
1. | 120g | Kapucínský vepřový guláš (žampiony), houskový knedlík | |
2. | 130g | Pštrosí vejce, vařené brambory | |
3. | 350g | Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem) | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Sójový chilli guláš s fazolemi, chléb |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřové žebírko s angl.laninou a sýrem,šťouchané brambory |
Salát | Zelný s jablky |
MENU - PÁTEK - 29.01.2021 Polévka: Dvojitá (fazole,kroupy,klobásy,zelenina) | |||
1. | 220g | Kuře a´la bažant, červené zelí, bramborový knedlík | |
2. | 200g | Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Jablečná žemlovka |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi | |
9. | 220g | BEZLEPEK | Pečený pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vař.bram. |
Salát | Míchaný zeleninový |