Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 25.01.2021 Polévka: Zeleninová s vejci
1. 220g Kuře na paprice, houskový knedlík
2. 120g Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Spätzle s borůvkovou omáčkou
4. 350g VEGETARIÁN Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. ---
8. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 26.01.2021 Polévka: Frankfurtská
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 120g Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Květákové karí s hráškem, dušená rýže
5. 400g Salát s cizrnou, kuřecím masem a zeleninou, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Zámecký vepřový medailonek s pepřovou omáčkou, hranolky
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 27.01.2021 Polévka: Dýňová
1. 120g Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
2. 120g Vepřové maso, dušená kapusta, vařené brambory
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s povidly
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. ---
8. 150g Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, bulgur
9. 150g BEZLEPEK Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát Čalamáda

MENU - ČTVRTEK - 28.01.2021 Polévka: Slepičí vývar s vločkami
1. 120g Kapucínský vepřový guláš (žampiony), houskový knedlík
2. 130g Pštrosí vejce, vařené brambory
3. 350g Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4. 350g VEGETARIÁN Sójový chilli guláš s fazolemi, chléb
5. 400g Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Vepřové žebírko s angl.laninou a sýrem,šťouchané brambory
Salát Zelný s jablky

MENU - PÁTEK - 29.01.2021 Polévka: Dvojitá (fazole,kroupy,klobásy,zelenina)
1. 220g Kuře a´la bažant, červené zelí, bramborový knedlík
2. 200g Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Jablečná žemlovka
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. ---
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 220g BEZLEPEK Pečený pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vař.bram.
Salát Míchaný zeleninový