Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 11.01.2021 Polévka: Francouzská
1. 220g Kuře pečené na bazalce, dušená rýže
2. 120g Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
3. 300g SLADKÉ Kukuřičná kaše s meruňkami
4. 350g VEGETARIÁN Česnekový kuskus s pórkem a žampiony (sójové maso),kompot
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. ---
8. 150g Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), kapiová rýže
9. 150g BEZLEPEK Hovězí Stroganov, jasmínová rýže
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 12.01.2021 Polévka: Celerová
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušený špenát, vařené brambory
2. 120g Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5. 400g Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,jogurt,rajčata)
6. ---
7. ---
8. 200g Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9. 150g BEZLEPEK Krůtí steak v medové marinádě, opékané brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 13.01.2021 Polévka: Česneková s ovesnými vločkami a bramborami
1. 120g Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
2. 120g Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Krupicová kaše, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Květákový mozeček, vařené brambory, salát
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem
7. ---
8. 150g Burgundská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Rýžová nudle s vepřovým masem a zeleninou
Salát Čalamáda

MENU - ČTVRTEK - 14.01.2021 Polévka: Fazolová
1. 120g Španělská vepřová pečeně (okurky,vejce,salám),dušená rýže
2. 120g Světická bašta (pečené vepřové), bramborová kaše
3. 200g Párek Tabasco (pikantní směs/párky,kečup),vařené brambory
4. 200g VEGETARIÁN Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5. 400g Čerstvá zelenina + Lahůdkový salát s chřestem, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Kančí ragú se švestkami a perníkem, houskový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí medailonek zapečený se sýrem a ananasem,opék.bram.
Salát Míchaný kompot

MENU - PÁTEK - 15.01.2021 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 350g Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g SLADKÉ Nudle s mákem, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Hermelínová omáčka s hráškem, těstoviny se zeleninou
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. ---
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
Salát Zelný s křenem