Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 11.01.2021
Polévka: Francouzská
1.
220g
Kuře pečené na bazalce, dušená rýže
2.
120g
Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
3.
300g
SLADKÉ
Kukuřičná kaše s meruňkami
4.
350g
VEGETARIÁN
Česnekový kuskus s pórkem a žampiony (sójové maso),kompot
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7.
---
8.
150g
Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), kapiová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Hovězí Stroganov, jasmínová rýže
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 12.01.2021
Polévka: Celerová
1.
120g
Selská vepřová pečeně, dušený špenát, vařené brambory
2.
120g
Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3.
120g
Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5.
400g
Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,jogurt,rajčata)
6.
---
7.
---
8.
200g
Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9.
150g
BEZLEPEK
Krůtí steak v medové marinádě, opékané brambory
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 13.01.2021
Polévka: Česneková s ovesnými vločkami a bramborami
1.
120g
Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
2.
120g
Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Krupicová kaše, ovoce
4.
200g
VEGETARIÁN
Květákový mozeček, vařené brambory, salát
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem
7.
---
8.
150g
Burgundská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Rýžová nudle s vepřovým masem a zeleninou
Salát
Čalamáda
MENU - ČTVRTEK - 14.01.2021
Polévka: Fazolová
1.
120g
Španělská vepřová pečeně (okurky,vejce,salám),dušená rýže
2.
120g
Světická bašta (pečené vepřové), bramborová kaše
3.
200g
Párek Tabasco (pikantní směs/párky,kečup),vařené brambory
4.
200g
VEGETARIÁN
Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5.
400g
Čerstvá zelenina + Lahůdkový salát s chřestem, pečivo
6.
---
7.
---
8.
150g
Kančí ragú se švestkami a perníkem, houskový knedlík
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí medailonek zapečený se sýrem a ananasem,opék.bram.
Salát
Míchaný kompot
MENU - PÁTEK - 15.01.2021
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1.
100g
Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2.
350g
Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3.
300g
SLADKÉ
Nudle s mákem, ovoce
4.
200g
VEGETARIÁN
Hermelínová omáčka s hráškem, těstoviny se zeleninou
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7.
---
8.
150g
Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
Salát
Zelný s křenem
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 11.01.2021 Polévka: Francouzská | |||
1. | 220g | Kuře pečené na bazalce, dušená rýže | |
2. | 120g | Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík | |
3. | 300g | SLADKÉ | Kukuřičná kaše s meruňkami |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Česnekový kuskus s pórkem a žampiony (sójové maso),kompot |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), kapiová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Hovězí Stroganov, jasmínová rýže |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 12.01.2021 Polévka: Celerová | |||
1. | 120g | Selská vepřová pečeně, dušený špenát, vařené brambory | |
2. | 120g | Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže | |
3. | 120g | Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 400g | Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,jogurt,rajčata) | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 200g | Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Krůtí steak v medové marinádě, opékané brambory |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 13.01.2021 Polévka: Česneková s ovesnými vločkami a bramborami | |||
1. | 120g | Maďarský vepřový perkelt, těstoviny | |
2. | 120g | Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Krupicová kaše, ovoce |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Květákový mozeček, vařené brambory, salát |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Burgundská hovězí pečeně, jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Rýžová nudle s vepřovým masem a zeleninou |
Salát | Čalamáda |
MENU - ČTVRTEK - 14.01.2021 Polévka: Fazolová | |||
1. | 120g | Španělská vepřová pečeně (okurky,vejce,salám),dušená rýže | |
2. | 120g | Světická bašta (pečené vepřové), bramborová kaše | |
3. | 200g | Párek Tabasco (pikantní směs/párky,kečup),vařené brambory | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Fazolový guláš se sójovým masem, chléb |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Lahůdkový salát s chřestem, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Kančí ragú se švestkami a perníkem, houskový knedlík | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí medailonek zapečený se sýrem a ananasem,opék.bram. |
Salát | Míchaný kompot |
MENU - PÁTEK - 15.01.2021 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |||
1. | 100g | Svíčková na smetaně, houskový knedlík | |
2. | 350g | Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek | |
3. | 300g | SLADKÉ | Nudle s mákem, ovoce |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Hermelínová omáčka s hráškem, těstoviny se zeleninou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vídeňský hovězí guláš, těstoviny |
Salát | Zelný s křenem |