Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 10.08.2020 Polévka: Hrstková
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2. 220g Kuře dušené v hříbkové omáčce, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Rýžová kaše, kompot
4. 200g VEGETARIÁN Asijské sójové nudličky, indická rýže (kešu, rozinky)
5. ---
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole), pečivo
7. 150g Moravský vrabec, špenát, knedlíky s fazolemi a burisony
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 11.08.2020 Polévka: Kulajda
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Strážnický verbuňk (vepřové+uzené maso,okurky), těstoviny
3. 200g Vepřová játra Balaton (kapie,cibule,kečup), vař.brambory
4. 200g VEGETARIÁN Holandská omáčka se zeleninou, barevné těstoviny
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami, pečivo
7. 150g Kuřecí prsa zapékaná šunkou a uzeným sýrem, bulgur
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 12.08.2020 Polévka: Kmínová s vejci
1. 120g Španělský vepřová pečeně, dušená rýže
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 300g SLADKÉ Šulánky s mákem
4. 200g VEGETARIÁN Pikantní guláš se sojovým masem, horácký knedlík
5. ---
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta na zeleném pepři, opékané brambory
Salát Rajčatový s česnekem

MENU - ČTVRTEK - 13.08.2020 Polévka: Kapustová s uzeným masem
1. 130g Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny
2. 120g Světická bašta (pečené vepřové), vařené brambory
3. 100g Rybí filé s pórkem a česnekem, dušená rýže
4. 200g VEGETARIÁN Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
5. ---
6. 450g Těst. salát s karí (ananas,salám,hrášek,rajčata), pečivo
7. 150g Kuřecí maso po staročesku (rozinky,švestky,ořechy),bram.
8. ---
9. 240g BEZLEPEK Pečené králičí stehno se zeleninou a rajčaty, jasmín.rýže
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 14.08.2020 Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 300g SLADKÉ Bulgur nasladko (sušené ovoce, vlašské ořechy, med)
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 110g Treska s brokolicí a sýrem (obalovaná), vařené brambory
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí závitek s brokolicovou náplní, apoštolské brambory
Salát Zelný s jablky