Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 17.08.2020
Polévka: Zeleninová s pohankou
1.
120g
Bratislavská vepřová plec, těstoviny
2.
120g
Maďarský kotlíkový guláš (vepř.maso,brambory,lečo), chléb
3.
300g
SLADKÉ
Pohanková kaše s ovesnými vločkami, medem a lesním ovocem
4.
350g
VEGETARIÁN
Kuskus s červenou čočkou a rajčaty, salát
5.
400g
Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo
6.
---
7.
150g
Strakonický vepřový plátek (párky, Kunovjanka),br.knedlík
8.
---
9.
240g
BEZLEPEK
Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 18.08.2020
Polévka: Brokolicový krém
1.
120g
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
2.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3.
110g
Bavorská sekaná, vařené brambory, okurek
4.
200g
VEGETARIÁN
Sójové maso na pepři, dušená rýže
5.
400g
Čerstvá zelenina + Míchaný salát s tuňákem a nudlemi
6.
---
7.
150g
Bělehradský vepřový kotlet, vařené brambory
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 19.08.2020
Polévka: Gulášová
1.
100g
Smažené rybí filé, vařené brambory, okurek
2.
120g
Znojemská vepřová pečeně (okurky), dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv
4.
200g
VEGETARIÁN
Pažitková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5.
400g
Čerstvá zelenina + Lahůdkový salát s chřestem, pečivo
6.
---
7.
150g
Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), hranolky
8.
---
9.
100g
BEZLEPEK
Smažený kapr v cizrnové strouhance, bramborový salát
Salát
Rajčatový s pažitkou
MENU - ČTVRTEK - 20.08.2020
Polévka: Kuřecí vývar s mušličkami
1.
120g
Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík
2.
120g
Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.omáč.,rýže
3.
350g
Kovbojské fazole (šunka,anglická slanina,feferonky),chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Dušená karotka na másle, vařené vejce, vařené brambory
5.
400g
Čerstvá zelenina + Fazolový salát s vejci, pečivo
6.
---
7.
150g
Šwei-ču-žou (kuřecí maso), bulgur
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Burgundská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - PÁTEK - 21.08.2020
Polévka: Čočková
1.
120g
Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek
2.
350g
Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3.
300g
SLADKÉ
Müsli vločková kaše s malinami
4.
350g
VEGETARIÁN
Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem,salát
5.
400g
Čerstvá zelenina + Jarní salát s nivou a kukuřicí, pečivo
6.
---
7.
150g
Rybí filé s česneko-petrželkovou omáč., zeleninový kuskus
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát
Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 17.08.2020 Polévka: Zeleninová s pohankou | |||
1. | 120g | Bratislavská vepřová plec, těstoviny | |
2. | 120g | Maďarský kotlíkový guláš (vepř.maso,brambory,lečo), chléb | |
3. | 300g | SLADKÉ | Pohanková kaše s ovesnými vločkami, medem a lesním ovocem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Kuskus s červenou čočkou a rajčaty, salát |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Strakonický vepřový plátek (párky, Kunovjanka),br.knedlík | |
8. | --- | ||
9. | 240g | BEZLEPEK | Medové kuře na karí, rýžové nudle |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 18.08.2020 Polévka: Brokolicový krém | |||
1. | 120g | Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík | |
2. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
3. | 110g | Bavorská sekaná, vařené brambory, okurek | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Sójové maso na pepři, dušená rýže |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Míchaný salát s tuňákem a nudlemi | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Bělehradský vepřový kotlet, vařené brambory | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 19.08.2020 Polévka: Gulášová | |||
1. | 100g | Smažené rybí filé, vařené brambory, okurek | |
2. | 120g | Znojemská vepřová pečeně (okurky), dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Pažitková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Lahůdkový salát s chřestem, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), hranolky | |
8. | --- | ||
9. | 100g | BEZLEPEK | Smažený kapr v cizrnové strouhance, bramborový salát |
Salát | Rajčatový s pažitkou |
MENU - ČTVRTEK - 20.08.2020 Polévka: Kuřecí vývar s mušličkami | |||
1. | 120g | Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík | |
2. | 120g | Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.omáč.,rýže | |
3. | 350g | Kovbojské fazole (šunka,anglická slanina,feferonky),chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Dušená karotka na másle, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Fazolový salát s vejci, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Šwei-ču-žou (kuřecí maso), bulgur | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Burgundská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - PÁTEK - 21.08.2020 Polévka: Čočková | |||
1. | 120g | Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek | |
2. | 350g | Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem | |
3. | 300g | SLADKÉ | Müsli vločková kaše s malinami |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem,salát |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Jarní salát s nivou a kukuřicí, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Rybí filé s česneko-petrželkovou omáč., zeleninový kuskus | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny |
Salát | Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole) |