Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 06.07.2020 Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3. SLADKÉ
4. VEGETARIÁN
5. STÁTNÍ SVÁTEK
6.
7.
8.
9. BEZLEPEK
Salát

MENU - ÚTERÝ - 07.07.2020 Polévka: Bramborová s houbami
1. 220g Pečené kuře na česneku s pórkem, dušená rýže
2. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Okurková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5. 450g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. ---
7. 150g Kuřecí prsa zapékaná šunkou a uzeným sýrem, bulgur
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 08.07.2020 Polévka: Slepičí vývar s nudlemi
1. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
2. 130g Pštrosí vejce, vařené brambory
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr), salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrový salát s ředkvičkami a vejci
6. ---
7. 150g Katův šleh (vepřové maso,feferonky,okurky,kapie),hranolky
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Myslivecké kančí ragú se zeleninou a houbami, pohank.rýže
Salát Zelný s křenem

MENU - ČTVRTEK - 09.07.2020 Polévka: Boršč
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso, dušená karotka, vařené brambory
3. 180g Vepřová játra Balaton (kapie,cibule,kečup), vař.brambory
4. 200g VEGETARIÁN Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
5. 450g Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,jogurt,rajčata)
6. ---
7. 150g Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Vepřový řízek v kukuřičné strouhance, vař.brambory,okurek
Salát Rajčatový s pažitkou

MENU - PÁTEK - 10.07.2020 Polévka: Pórková s kuskusem
1. 130g Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny
2. 120g Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Tvarohová žemlovka
4. 200g VEGETARIÁN Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Luštěninový salát s červenou řepou a krůtím masem, pečivo
6. ---
7. 120g Myslivecká směs (hovězí maso, drůbeží játra), am.brambory
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Prokládaná kuřecí jehla se žampiony, jasmínová rýže
Salát Míchaný zeleninový