Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 06.07.2020
Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3.
SLADKÉ
4.
VEGETARIÁN
5.
STÁTNÍ SVÁTEK
6.
7.
8.
9.
BEZLEPEK
Salát
MENU - ÚTERÝ - 07.07.2020
Polévka: Bramborová s houbami
1.
220g
Pečené kuře na česneku s pórkem, dušená rýže
2.
120g
Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
3.
350g
Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Okurková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5.
450g
Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6.
---
7.
150g
Kuřecí prsa zapékaná šunkou a uzeným sýrem, bulgur
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 08.07.2020
Polévka: Slepičí vývar s nudlemi
1.
120g
Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
2.
130g
Pštrosí vejce, vařené brambory
3.
4 ks
SLADKÉ
Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr), salát
5.
450g
Čerstvá zelenina + Sýrový salát s ředkvičkami a vejci
6.
---
7.
150g
Katův šleh (vepřové maso,feferonky,okurky,kapie),hranolky
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Myslivecké kančí ragú se zeleninou a houbami, pohank.rýže
Salát
Zelný s křenem
MENU - ČTVRTEK - 09.07.2020
Polévka: Boršč
1.
100g
Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2.
120g
Vepřové maso, dušená karotka, vařené brambory
3.
180g
Vepřová játra Balaton (kapie,cibule,kečup), vař.brambory
4.
200g
VEGETARIÁN
Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
5.
450g
Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,jogurt,rajčata)
6.
---
7.
150g
Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřový řízek v kukuřičné strouhance, vař.brambory,okurek
Salát
Rajčatový s pažitkou
MENU - PÁTEK - 10.07.2020
Polévka: Pórková s kuskusem
1.
130g
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny
2.
120g
Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Tvarohová žemlovka
4.
200g
VEGETARIÁN
Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5.
450g
Luštěninový salát s červenou řepou a krůtím masem, pečivo
6.
---
7.
120g
Myslivecká směs (hovězí maso, drůbeží játra), am.brambory
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Prokládaná kuřecí jehla se žampiony, jasmínová rýže
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 06.07.2020 Polévka: ZAVŘENO | |||
1. | |||
2. | |||
3. | SLADKÉ | ||
4. | VEGETARIÁN | ||
5. | STÁTNÍ SVÁTEK | ||
6. | |||
7. | |||
8. | |||
9. | BEZLEPEK | ||
Salát |
MENU - ÚTERÝ - 07.07.2020 Polévka: Bramborová s houbami | |||
1. | 220g | Pečené kuře na česneku s pórkem, dušená rýže | |
2. | 120g | Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny | |
3. | 350g | Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Okurková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Kuřecí prsa zapékaná šunkou a uzeným sýrem, bulgur | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 08.07.2020 Polévka: Slepičí vývar s nudlemi | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže | |
2. | 130g | Pštrosí vejce, vařené brambory | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr), salát |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Sýrový salát s ředkvičkami a vejci | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Katův šleh (vepřové maso,feferonky,okurky,kapie),hranolky | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Myslivecké kančí ragú se zeleninou a houbami, pohank.rýže |
Salát | Zelný s křenem |
MENU - ČTVRTEK - 09.07.2020 Polévka: Boršč | |||
1. | 100g | Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík | |
2. | 120g | Vepřové maso, dušená karotka, vařené brambory | |
3. | 180g | Vepřová játra Balaton (kapie,cibule,kečup), vař.brambory | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže |
5. | 450g | Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,jogurt,rajčata) | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřový řízek v kukuřičné strouhance, vař.brambory,okurek |
Salát | Rajčatový s pažitkou |
MENU - PÁTEK - 10.07.2020 Polévka: Pórková s kuskusem | |||
1. | 130g | Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny | |
2. | 120g | Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Tvarohová žemlovka |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 450g | Luštěninový salát s červenou řepou a krůtím masem, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 120g | Myslivecká směs (hovězí maso, drůbeží játra), am.brambory | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Prokládaná kuřecí jehla se žampiony, jasmínová rýže |
Salát | Míchaný zeleninový |