Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 29.06.2020 Polévka: Kmínová s vejci
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Zbojnický vepřový bůček (žampiony,paprika,uzený sýr),rýže
3. 300g SLADKÉ Spätzle s borůvkovou omáčkou
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s boloňskou omáčkou se sojovým masem,sypané sýrem
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), amer.brambory
8. 150g Vídeňská hovězí roštěná (slanina,klobása,křen), hranolky
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát Rajčatový s pažitkou

MENU - ÚTERÝ - 30.06.2020 Polévka: Rajská s bulgurem
1. 130g Smažený karbenátek, vařené brambory, okurek
2. 120g Kyjevská vepřová plec (párky,okurky,vejce), těstoviny
3. 100g Rybí filé na másle s jarní zeleninou, dušená rýže
4. 200g VEGETARIÁN Brokolice v česnekové omáčce sypaná sýrem,vařené brambory
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Povážské vepřové žebírko (švestky,zelí), houskový knedlík
8. 200g Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta na zeleném pepři, opékané brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 01.07.2020 Polévka: Krupková s koprem
1. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
2. 120g Selská vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík
3. 300g SLADKÉ Jáhlová kaše se švestkami
4. 350g VEGETARIÁN Kuskus s červenou čočkou a rajčaty, čalamáda
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Šwei-ču-žou (kuřecí maso), bulgur
8. 150g Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory
9. 150g BEZLEPEK Hukvaldský vepř.závitek (žampiony,slanina,vejce), rýže
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ČTVRTEK - 02.07.2020 Polévka: Francouzská
1. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory
2. 350g Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3. 350g Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4. 200g VEGETARIÁN Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Vepřový flamendr, hranolky
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 150g BEZLEPEK Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
Salát Zelný s kapií a koprem

MENU - PÁTEK - 03.07.2020 Polévka: Hrachová s kapustou
1. 120g Pikantní vepřová kýta se zeleninou, těstoviny
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g SLADKÉ Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4. 200g VEGETARIÁN Brokolicové soté se žampióny, barevné těstoviny
5. ---
6. 450g Thajský salát s kuřetem a nudlemi
7. 150g Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí, housk.knedlík
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 240g BEZLEPEK Pečené kuřecí paličky s barevným pepřem, vařené brambory
Salát Okurkový s česnekem