Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 18.05.2020 Polévka: Zeleninová s rýží
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Strážnický verbuňk (vepřové+uzené maso,okurky), rýže
3. 300g SLADKÉ Müsli vločková kaše s malinami
4. 350g VEGETARIÁN Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr,máslo), salát
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Šwei-ču-žou (kuřecí maso), bulgur
8. ---
9. 240g BEZLEPEK Česnekové kuře se sýrem, jasmínová rýže
Salát Salát z červeného zelí

MENU - ÚTERÝ - 19.05.2020 Polévka: Frankfurtská
1. 120g Pražská vepřová pečeně, dušená rýže
2. 120g Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.omáč.,těst
3. 180g Vepřová játra Balaton (kapie,cibule,kečup), vař.brambory
4. 200g VEGETARIÁN Sójové boby s listovým špenátem a žampiony, dušená rýže
5. ---
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole), pečivo
7. 100g Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 20.05.2020 Polévka: Hrstková
1. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
2. 130g Sekané tatarské biftečky, vařené brambory
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 350g VEGETARIÁN Jáhelné rizoto (brokolice,kukuřice,dýně), sypané sýrem
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi
7. 150g Kuřecí maso po staročesku (rozinky,švestky,ořechy), rýže
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, opék.bram.
Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ČTVRTEK - 21.05.2020 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Plovdivské vepřové maso, těstoviny
3. 120g Dušený hrášek s karotkou na másle, párky, vařené brambory
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou
5. ---
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
7. 150g Vepřová krkovice s uzeným a kedlubnami, vařené brambory
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Vepřová pečeně, dušený listový špenát, vařené brambory
Salát Coleslaw

MENU - PÁTEK - 22.05.2020 Polévka: Gulášová
1. 220g Pečené kuře, dušená rýže
2. 350g Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3. 300g SLADKÉ Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 100g Rybí filé se žampiony zapečené v kysané smetaně,opék.bram
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Králík s pečenou zeleninou, jasmínová rýže
Salát Zelný s křenem