Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 06.04.2020
Polévka: Krupicová s vejci
1.
120g
Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2.
120g
Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Spätzle s borůvkovou omáčkou
4.
200g
VEGETARIÁN
Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
5.
450g
Čerstvá zelenina + Hermelínový salát s paprikou, pečivo
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7.
150g
Kapucínské maso (vepř.maso,játra,slanina,fazole),jas.rýže
8.
150g
Vídeňská hovězí roštěná (slanina,klobása,křen), hranolky
9.
150g
BEZLEPEK
Hovězí filé se sázeným vejcem, rajčatová rýže s cibulkou
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - ÚTERÝ - 07.04.2020
Polévka: Moravská
1.
120g
Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory
2.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3.
100g
Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík
4.
200g
VEGETARIÁN
Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5.
450g
Čerstvá zelenina + Těstovinový salát se sójou a fazolkami
6.
450g
Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7.
150g
Kuřecí medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky
8.
220g
Makrela po Maďarsku (papriky,rajčata), vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí stripsy v cizrně (3ks), hranolky, tatarská omáčka
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 08.04.2020
Polévka: Čočková
1.
120g
Pikantní vepřová kýta se zeleninou, těstoviny
2.
100g
Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s džemem
4.
200g
VEGETARIÁN
Kung-pao ze sójového masa, divoká rýže
5.
450g
Brokolicový salát s tuňákem (balkánský sýr,kukuřice),peč.
6.
450g
Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7.
120g
Myslivecká směs (hovězí maso, drůbeží játra), am.brambory
8.
150g
Vepř.závitek se šunkou,špenátem a nivovou omáčkou,hranol.
9.
150g
BEZLEPEK
Srbské vepřové ražniči, vařené brambory
Salát
Zelný s jablky
MENU - ČTVRTEK - 09.04.2020
Polévka: Brokolicový krém
1.
120g
Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2.
350g
Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3.
120g
Mexické fazole, opečená klobása, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Dušený špenát, vařené vejce, vařené brambory
5.
450g
Čerstvá zelenina + Obložený talíř (šunka,sýr,máslo), peč.
6.
450g
Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7.
150g
Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
8.
150g
Kančí guláš, bramboráčky
9.
100g
BEZLEPEK
Lososový filet se smetanovým špenátem, vařené brambory
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - PÁTEK - 10.04.2020
Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3.
SLADKÉ
4.
VEGETARIÁN
5.
STÁTNÍ SVÁTEK
6.
7.
8.
9.
BEZLEPEK
Salát
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 06.04.2020 Polévka: Krupicová s vejci | |||
1. | 120g | Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík | |
2. | 120g | Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Spätzle s borůvkovou omáčkou |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Hermelínový salát s paprikou, pečivo | |
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo | |
7. | 150g | Kapucínské maso (vepř.maso,játra,slanina,fazole),jas.rýže | |
8. | 150g | Vídeňská hovězí roštěná (slanina,klobása,křen), hranolky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Hovězí filé se sázeným vejcem, rajčatová rýže s cibulkou |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - ÚTERÝ - 07.04.2020 Polévka: Moravská | |||
1. | 120g | Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory | |
2. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
3. | 100g | Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Těstovinový salát se sójou a fazolkami | |
6. | 450g | Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo | |
7. | 150g | Kuřecí medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky | |
8. | 220g | Makrela po Maďarsku (papriky,rajčata), vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí stripsy v cizrně (3ks), hranolky, tatarská omáčka |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 08.04.2020 Polévka: Čočková | |||
1. | 120g | Pikantní vepřová kýta se zeleninou, těstoviny | |
2. | 100g | Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek | |
3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s džemem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Kung-pao ze sójového masa, divoká rýže |
5. | 450g | Brokolicový salát s tuňákem (balkánský sýr,kukuřice),peč. | |
6. | 450g | Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole) | |
7. | 120g | Myslivecká směs (hovězí maso, drůbeží játra), am.brambory | |
8. | 150g | Vepř.závitek se šunkou,špenátem a nivovou omáčkou,hranol. | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Srbské vepřové ražniči, vařené brambory |
Salát | Zelný s jablky |
MENU - ČTVRTEK - 09.04.2020 Polévka: Brokolicový krém | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek | |
2. | 350g | Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím | |
3. | 120g | Mexické fazole, opečená klobása, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Dušený špenát, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Obložený talíř (šunka,sýr,máslo), peč. | |
6. | 450g | Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky) | |
7. | 150g | Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou | |
8. | 150g | Kančí guláš, bramboráčky | |
9. | 100g | BEZLEPEK | Lososový filet se smetanovým špenátem, vařené brambory |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - PÁTEK - 10.04.2020 Polévka: ZAVŘENO | |||
1. | |||
2. | |||
3. | SLADKÉ | ||
4. | VEGETARIÁN | ||
5. | STÁTNÍ SVÁTEK | ||
6. | |||
7. | |||
8. | |||
9. | BEZLEPEK | ||
Salát |