Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek

Vážení strávníci, i my musíme respektovat nařízení vlády a uzavřít jídelnu. Oběd si můžete koupit u vchodu do jídelny, v jednorázovém obalu, a odnést si ho s sebou. Prodej obědů proběhne u vstupu do jídelny v čase 11:00-12:30.

Těšíme se na vás.

Nadále zajišťujeme rozvoz obědů!




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 30.03.2020 Polévka: Krupicová s vejci
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Vepřový plátek v hořčičné omáčce, těstoviny
3. 300g SLADKÉ Müsli vločková kaše s malinami
4. 200g VEGETARIÁN Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Vaječný salát s celerem, pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7. 150g Kuřecí prsíčka se smetan.om.(ananas,žamp.,olivy),hranolky
8. 150g Králík na houbách, dušená jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Milánský vepřový řízek (smažená vejce, sýr),opék.brambory
Salát Salát z červeného zelí

MENU - ÚTERÝ - 31.03.2020 Polévka: Zeleninová s pohankou
1. 120g Kyjevská vepřová plec (párky,okurky,vejce), těstoviny
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5. 450g Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 150g Strakonický vepřový plátek (párky, Kunovjanka),br.knedlík
8. 150g Přírodní kuřecí prsa se šunkou a sýrem, zeleninový kuskus
9. 220g BEZLEPEK Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem,vař.bram
Salát Míchaný zeleninový

MENU - STŘEDA - 01.04.2020 Polévka: Hrachová s kapustou
1. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory
2. 350g Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s džemem
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se šunkou a vařeným vejcem
7. 150g Kantonské nudle (kuřecí maso,šunka,černé houby,žampiony)
8. 150g Srbské vepřové ražniči (lečo), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí steak s pečenou mrkví a kukuřicí, jasmínová rýže
Salát Čalamáda

MENU - ČTVRTEK - 02.04.2020 Polévka: Kulajda
1. 130g Dalmatské čufty, rajská omáčka, houskový knedlík
2. 120g Štěpánská vepřová pečeně (vejce), dušená rýže
3. 120g Zadělávaný hrášek, párek (2ks), vařené brambory
4. 350g VEGETARIÁN Těstoviny s brokolicí a rajčaty (květák, fazole), salát
5. 450g Sýrový salát s broskvemi (rozinky,ořechy), pečivo
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 150g Vepřové maso po Sečuánsku (zelí,žampiony,kapie),karí rýže
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Myslivecké kančí ragú se zeleninou a houbami,stročes.rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - PÁTEK - 03.04.2020 Polévka: Česneková s ovesnými vločkami a brambory
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 120g Kuřecí steak a la panna (šunka, žampiony), těstoviny
3. 300g SLADKÉ Tvarohová žemlovka
4. 350g VEGETARIÁN Hlíva ústřičná se zeleninou a kuskusem
5. 450g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. 450g Těst.salát s brokolicí a paprikou(angl.slanina,ředkvičky)
7. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8. 220g Pstruh pečený na kmíně, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát Zelný s křenem