Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 06.04.2020 Polévka: Krupicová s vejci
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Spätzle s borůvkovou omáčkou
4. 200g VEGETARIÁN Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
5. 450g Čerstvá zelenina + Hermelínový salát s paprikou, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Kapucínské maso (vepř.maso,játra,slanina,fazole),jas.rýže
8. 150g Vídeňská hovězí roštěná (slanina,klobása,křen), hranolky
9. 150g BEZLEPEK Hovězí filé se sázeným vejcem, rajčatová rýže s cibulkou
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ÚTERÝ - 07.04.2020 Polévka: Moravská
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory
2. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3. 100g Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Těstovinový salát se sójou a fazolkami
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky
8. 220g Makrela po Maďarsku (papriky,rajčata), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí stripsy v cizrně (3ks), hranolky, tatarská omáčka
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 08.04.2020 Polévka: Čočková
1. 120g Pikantní vepřová kýta se zeleninou, těstoviny
2. 100g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s džemem
4. 200g VEGETARIÁN Kung-pao ze sójového masa, divoká rýže
5. 450g Brokolicový salát s tuňákem (balkánský sýr,kukuřice),peč.
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7. 120g Myslivecká směs (hovězí maso, drůbeží játra), am.brambory
8. 150g Vepř.závitek se šunkou,špenátem a nivovou omáčkou,hranol.
9. 150g BEZLEPEK Srbské vepřové ražniči, vařené brambory
Salát Zelný s jablky

MENU - ČTVRTEK - 09.04.2020 Polévka: Brokolicový krém
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 120g Mexické fazole, opečená klobása, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Dušený špenát, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Obložený talíř (šunka,sýr,máslo), peč.
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 150g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
8. 150g Kančí guláš, bramboráčky
9. 100g BEZLEPEK Lososový filet se smetanovým špenátem, vařené brambory
Salát Okurkový s česnekem

MENU - PÁTEK - 10.04.2020 Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3. SLADKÉ
4. VEGETARIÁN
5. STÁTNÍ SVÁTEK
6.
7.
8.
9. BEZLEPEK
Salát