Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 17.02.2020 Polévka: Dýňová
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s fazolemi, kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem
5. 450g Sýrový salát se šunkou (steril.kapie,žampiony), pečivo
6. 450g Těstovinový sójový salát (sójové boby,vejce,šunk.salám)
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. 150g Zámecká hov.roštěná (ananas,rozinky,kapary,mandle),op.br.
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí medailonek s chřestem, bezlepkové těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 18.02.2020 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 350g Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
4. 200g VEGETARIÁN Pažitková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5. 450g Berlínský salát (vejce,steril.okurky,majonéza), pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (steril.fazole)
7. 150g Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory
8. 150g Jelení guláš s povidly a skořicí, houskový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí řízek v cizrnové strouhance, bramborový salát
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 19.02.2020 Polévka: Kulajda
1. 120g Vepřové maso dušené na kmíně, dušená rýže
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 200g VEGETARIÁN Pikantní guláš ze sójových nudliček, bramboráčky
5. 450g Čerstvá zelenina + Pažitkový krém (tvaroh), pečivo
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem, nivou a ořechy, pečivo
7. 150g Vepřové kung-pao, divoká rýže
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 120g BEZLEPEK Lososový špíz s anglickou slaninou, vařené brambory
Salát Zelný s jablky

MENU - ČTVRTEK - 20.02.2020 Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
3. 130g Sekané tatarské biftečky, vařené brambory, okurek
4. 350g VEGETARIÁN Hlíva ústřičná se zeleninou a kuskusem
5. 450g Čerstvá zelenina + Salát se sójových nudliček s cizrnou
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Vepřový steak na dijonský způsob (sýr,chřest), hranolky
8. 150g Brněnský vepřový řízek (šunka,hrášek,vejce), vař.brambory
9. 150g BEZLEPEK Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory
Salát Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)

MENU - PÁTEK - 21.02.2020 Polévka: Zelňačka
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g SLADKÉ Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čočkový salát (bílé zelí,streil.paprika,kukuřice), pečivo
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
7. 150g Povážské vepřové žebírko (švestky,zelí), houskový knedlík
8. 100g Pečený losos s kuskusem (olivy,cherry rajčata,papriky)
9. 240g BEZLEPEK Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže
Salát Míchaný zeleninový