Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 17.02.2020
Polévka: Dýňová
1.
120g
Debrecínská vepřová pečeně (párky), houskový knedlík
2.
220g
Pečené kuře, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4.
350g
VEGETARIÁN
Špagety s fazolemi, kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem
5.
450g
Sýrový salát se šunkou (steril.kapie,žampiony), pečivo
6.
450g
Těstovinový sójový salát (sójové boby,vejce,šunk.salám)
7.
120g
Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8.
150g
Zámecká hov.roštěná (ananas,rozinky,kapary,mandle),op.br.
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí medailonek s chřestem, bezlepkové těstoviny
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 18.02.2020
Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží
1.
100g
Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2.
350g
Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3.
180g
Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
4.
200g
VEGETARIÁN
Pažitková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5.
450g
Berlínský salát (vejce,steril.okurky,majonéza), pečivo
6.
450g
Kuskus s kari a zeleninou (steril.fazole)
7.
150g
Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory
8.
150g
Jelení guláš s povidly a skořicí, houskový knedlík
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí řízek v cizrnové strouhance, bramborový salát
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 19.02.2020
Polévka: Kulajda
1.
120g
Vepřové maso dušené na kmíně, dušená rýže
2.
120g
Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3.
4 ks
SLADKÉ
Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4.
200g
VEGETARIÁN
Pikantní guláš ze sójových nudliček, bramboráčky
5.
450g
Čerstvá zelenina + Pažitkový krém (tvaroh), pečivo
6.
450g
Těstovinový salát s kuřecím masem, nivou a ořechy, pečivo
7.
150g
Vepřové kung-pao, divoká rýže
8.
150g
Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9.
120g
BEZLEPEK
Lososový špíz s anglickou slaninou, vařené brambory
Salát
Zelný s jablky
MENU - ČTVRTEK - 20.02.2020
Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami
1.
120g
Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2.
120g
Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
3.
130g
Sekané tatarské biftečky, vařené brambory, okurek
4.
350g
VEGETARIÁN
Hlíva ústřičná se zeleninou a kuskusem
5.
450g
Čerstvá zelenina + Salát se sójových nudliček s cizrnou
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7.
150g
Vepřový steak na dijonský způsob (sýr,chřest), hranolky
8.
150g
Brněnský vepřový řízek (šunka,hrášek,vejce), vař.brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory
Salát
Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)
MENU - PÁTEK - 21.02.2020
Polévka: Zelňačka
1.
120g
Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2.
350g
Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3.
300g
SLADKÉ
Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami
4.
200g
VEGETARIÁN
Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5.
450g
Čočkový salát (bílé zelí,streil.paprika,kukuřice), pečivo
6.
450g
Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
7.
150g
Povážské vepřové žebírko (švestky,zelí), houskový knedlík
8.
100g
Pečený losos s kuskusem (olivy,cherry rajčata,papriky)
9.
240g
BEZLEPEK
Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 17.02.2020 Polévka: Dýňová | |||
1. | 120g | Debrecínská vepřová pečeně (párky), houskový knedlík | |
2. | 220g | Pečené kuře, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Špagety s fazolemi, kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem |
5. | 450g | Sýrový salát se šunkou (steril.kapie,žampiony), pečivo | |
6. | 450g | Těstovinový sójový salát (sójové boby,vejce,šunk.salám) | |
7. | 120g | Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka | |
8. | 150g | Zámecká hov.roštěná (ananas,rozinky,kapary,mandle),op.br. | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí medailonek s chřestem, bezlepkové těstoviny |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 18.02.2020 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží | |||
1. | 100g | Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek | |
2. | 350g | Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem | |
3. | 180g | Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Pažitková omáčka, vařené vejce, houskový knedlík |
5. | 450g | Berlínský salát (vejce,steril.okurky,majonéza), pečivo | |
6. | 450g | Kuskus s kari a zeleninou (steril.fazole) | |
7. | 150g | Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory | |
8. | 150g | Jelení guláš s povidly a skořicí, houskový knedlík | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí řízek v cizrnové strouhance, bramborový salát |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 19.02.2020 Polévka: Kulajda | |||
1. | 120g | Vepřové maso dušené na kmíně, dušená rýže | |
2. | 120g | Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Pikantní guláš ze sójových nudliček, bramboráčky |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Pažitkový krém (tvaroh), pečivo | |
6. | 450g | Těstovinový salát s kuřecím masem, nivou a ořechy, pečivo | |
7. | 150g | Vepřové kung-pao, divoká rýže | |
8. | 150g | Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka | |
9. | 120g | BEZLEPEK | Lososový špíz s anglickou slaninou, vařené brambory |
Salát | Zelný s jablky |
MENU - ČTVRTEK - 20.02.2020 Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami | |||
1. | 120g | Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík | |
2. | 120g | Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny | |
3. | 130g | Sekané tatarské biftečky, vařené brambory, okurek | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Hlíva ústřičná se zeleninou a kuskusem |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Salát se sójových nudliček s cizrnou | |
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem | |
7. | 150g | Vepřový steak na dijonský způsob (sýr,chřest), hranolky | |
8. | 150g | Brněnský vepřový řízek (šunka,hrášek,vejce), vař.brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory |
Salát | Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole) |
MENU - PÁTEK - 21.02.2020 Polévka: Zelňačka | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, bramborový salát | |
2. | 350g | Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek | |
3. | 300g | SLADKÉ | Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 450g | Čočkový salát (bílé zelí,streil.paprika,kukuřice), pečivo | |
6. | 450g | Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony) | |
7. | 150g | Povážské vepřové žebírko (švestky,zelí), houskový knedlík | |
8. | 100g | Pečený losos s kuskusem (olivy,cherry rajčata,papriky) | |
9. | 240g | BEZLEPEK | Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže |
Salát | Míchaný zeleninový |