Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 16.12.2019 Polévka: Kmínová s vejci
1. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku, dušená rýže
2. 120g Plovdivské vepřové maso, těstoviny
3. 300g SLADKÉ Rýže s oříšky a mákem, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus
5. 450g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami, pečivo
7. 150g Vepřový flamendr, hranolky
8. 150g Kančí ragú se švestkami a perníkem, houskový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Vařené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle
Salát Okurkový

MENU - ÚTERÝ - 17.12.2019 Polévka: Česnečka
1. 130g Dalmatské čufty, rajská omáčka, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso, dušená karotka, vařené brambory
3. 120g Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s balkánským sýrem a olivami
7. 150g Šwei-ču-žou (vepřové maso), divoká rýže
8. 150g Kuřecí rautové řízečky (3 ks), bramborová kaše, okurek
9. 150g BEZLEPEK Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, opék.bram.
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - STŘEDA - 18.12.2019 Polévka: Moravská
1. 120g Vepřový vrabec, dušený špenát, vařené brambory
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 350g VEGETARIÁN Špenátové rizoto sypané sýrem, zelný salát s jablky
5. 450g Čerstvá zelenina + Křenové fazole (salám, majonéza)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Přírodní kuřecí plátek, zeleninový kuskus
8. 150g Slavkovská hovězí roštěná (hrášek,párky),vařené brambory
9. 240g BEZLEPEK Kuře a la bažant, dušená jasmínová rýže, salát
Salát Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)

MENU - ČTVRTEK - 19.12.2019 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
3. 200g Párek Tabasco, vařené brambory
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s boloňskou omáčkou z čočky, sypané sýrem
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7. 150g Kuřecí kung-pao, dušená jasmínová rýže
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - PÁTEK - 20.12.2019 Polévka: Gulášová
1. 120g Kuřecí steak a la panna (šunka, žampiony), těstoviny
2. 120g Strážnický verbuňk (vepřové+uzené maso,okurky), rýže
3. 300g SLADKÉ Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. 450g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Katův šleh (feferonky,okurky,kapie), hranolky
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
Salát Zelný s jablky