Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 09.12.2019
Polévka: Brokolicová
1.
120g
Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2.
220g
Kuře po Horácku (žampiony,klobásy,rajčata), dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot
4.
350g
VEGETARIÁN
Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr,máslo), salát
5.
450g
Čerstvá zelenina + Vlašský salát, pečivo
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami, pečivo
7.
150g
Vepřové maso bac-can (zelí,kapie,žampiony),karí rýže
8.
150g
Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 10.12.2019
Polévka: Fazolová
1.
120g
Dřevorubecký vepř.guláš (žampiony,lečo,párky), vař.bram.
2.
120g
Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
3.
200g
Játrová omáčka, houskový knedlík
4.
200g
VEGETARIÁN
Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
5.
450g
Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7.
150g
Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8.
150g
Vepřová bašta po česku (červené+bílé zelí, bram.knedlík)
9.
240g
BEZLEPEK
Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 11.12.2019
Polévka: Hovězí vývar s mušličkami
1.
120g
Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže
2.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3.
4 ks
SLADKÉ
Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4.
200g
VEGETARIÁN
Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5.
450g
Čerstvá zelenina + Čočkový salát s klobásou, pečivo
6.
450g
Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7.
150g
Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory
8.
150g
Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9.
400g
BEZLEPEK
Anglické dušené vepřové (zapečené s brambory a zeleninou)
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - ČTVRTEK - 12.12.2019
Polévka: Dýňová
1.
120g
Vepřové maso na divoko, houskový knedlík
2.
130g
Pštrosí vejce, vařené brambory
3.
350g
Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5.
450g
Čerstvá zelenina - Vaječná pomazánka (brambory,hořčice)
6.
450g
Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7.
150g
Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory
8.
150g
Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9.
150g
BEZLEPEK
Srbské vepřové ražniči, vařené brambory
Salát
Čalamáda
MENU - PÁTEK - 13.12.2019
Polévka: Kuřecí s pórkem a nudlemi
1.
120g
Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2.
350g
Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3.
300g
SLADKÉ
Meruňková žemlovka s pudinkem
4.
350g
VEGETARIÁN
Zeleninové rizoto s červenými fazolemi, čalamáda
5.
450g
Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7.
150g
Vepřová krkovice s uzeným a kedlubnami,šťouchané brambory
8.
200g
Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9.
220g
BEZLEPEK
Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem,vař.bram
Salát
Salát z kysaného zelí s jablky
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 09.12.2019 Polévka: Brokolicová | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík | |
2. | 220g | Kuře po Horácku (žampiony,klobásy,rajčata), dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr,máslo), salát |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Vlašský salát, pečivo | |
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami, pečivo | |
7. | 150g | Vepřové maso bac-can (zelí,kapie,žampiony),karí rýže | |
8. | 150g | Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 10.12.2019 Polévka: Fazolová | |||
1. | 120g | Dřevorubecký vepř.guláš (žampiony,lečo,párky), vař.bram. | |
2. | 120g | Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny | |
3. | 200g | Játrová omáčka, houskový knedlík | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže |
5. | 450g | Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo | |
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem | |
7. | 150g | Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky | |
8. | 150g | Vepřová bašta po česku (červené+bílé zelí, bram.knedlík) | |
9. | 240g | BEZLEPEK | Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 11.12.2019 Polévka: Hovězí vývar s mušličkami | |||
1. | 120g | Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže | |
2. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Čočkový salát s klobásou, pečivo | |
6. | 450g | Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo | |
7. | 150g | Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory | |
8. | 150g | Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže | |
9. | 400g | BEZLEPEK | Anglické dušené vepřové (zapečené s brambory a zeleninou) |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - ČTVRTEK - 12.12.2019 Polévka: Dýňová | |||
1. | 120g | Vepřové maso na divoko, houskový knedlík | |
2. | 130g | Pštrosí vejce, vařené brambory | |
3. | 350g | Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr) |
5. | 450g | Čerstvá zelenina - Vaječná pomazánka (brambory,hořčice) | |
6. | 450g | Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo | |
7. | 150g | Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory | |
8. | 150g | Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Srbské vepřové ražniči, vařené brambory |
Salát | Čalamáda |
MENU - PÁTEK - 13.12.2019 Polévka: Kuřecí s pórkem a nudlemi | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, bramborový salát | |
2. | 350g | Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem | |
3. | 300g | SLADKÉ | Meruňková žemlovka s pudinkem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zeleninové rizoto s červenými fazolemi, čalamáda |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci | |
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo | |
7. | 150g | Vepřová krkovice s uzeným a kedlubnami,šťouchané brambory | |
8. | 200g | Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky | |
9. | 220g | BEZLEPEK | Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem,vař.bram |
Salát | Salát z kysaného zelí s jablky |