Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 09.12.2019 Polévka: Brokolicová
1. 120g Vepřová pečeně po Burgundsku, houskový knedlík
2. 220g Kuře po Horácku (žampiony,klobásy,rajčata), dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot
4. 350g VEGETARIÁN Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr,máslo), salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Vlašský salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami, pečivo
7. 150g Vepřové maso bac-can (zelí,kapie,žampiony),karí rýže
8. 150g Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory
9. 150g BEZLEPEK Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 10.12.2019 Polévka: Fazolová
1. 120g Dřevorubecký vepř.guláš (žampiony,lečo,párky), vař.bram.
2. 120g Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Kung-pao ze sójového masa, dušená jasmínová rýže
5. 450g Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8. 150g Vepřová bašta po česku (červené+bílé zelí, bram.knedlík)
9. 240g BEZLEPEK Dušené kuře s květákem a brokolicí, jasmínová rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 11.12.2019 Polévka: Hovězí vývar s mušličkami
1. 120g Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže
2. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Čočkový salát s klobásou, pečivo
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. 150g Vepřový kotlet na česneku, opékané brambory
8. 150g Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže
9. 400g BEZLEPEK Anglické dušené vepřové (zapečené s brambory a zeleninou)
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ČTVRTEK - 12.12.2019 Polévka: Dýňová
1. 120g Vepřové maso na divoko, houskový knedlík
2. 130g Pštrosí vejce, vařené brambory
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5. 450g Čerstvá zelenina - Vaječná pomazánka (brambory,hořčice)
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. 150g Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9. 150g BEZLEPEK Srbské vepřové ražniči, vařené brambory
Salát Čalamáda

MENU - PÁTEK - 13.12.2019 Polévka: Kuřecí s pórkem a nudlemi
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
2. 350g Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3. 300g SLADKÉ Meruňková žemlovka s pudinkem
4. 350g VEGETARIÁN Zeleninové rizoto s červenými fazolemi, čalamáda
5. 450g Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Vepřová krkovice s uzeným a kedlubnami,šťouchané brambory
8. 200g Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9. 220g BEZLEPEK Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem,vař.bram
Salát Salát z kysaného zelí s jablky