Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 02.12.2019 Polévka: Slepičí vývar s vločkami
1. 120g Štěpánská vepřová pečeně (vejce), dušená rýže
2. 100g Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
3. 300g SLADKÉ Nudle sypané mletými vlašskými ořechy, ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5. 450g Čerstvá zelenina+Mrkvový salát s celerem a jablky, pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7. 120g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka
8. 150g Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
9. 150g BEZLEPEK Pikantní kuřecí soté se zeleninou, jasmín.rýže s pohankou
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 03.12.2019 Polévka: Zeleninová s kroupami
1. 120g Vepřový plátek v hořčičné omáčce, těstoviny
2. 120g Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou, okurek
5. 450g Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
7. 100g Pangas dušený v zelenině, vařené brambory s petrželkou
8. 150g Králík pečený na česneku, kysané zelí, bramborový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Vepř.závitek se šunkou, špenátem a nivovou omáč.,op.bram.
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - STŘEDA - 04.12.2019 Polévka: Pórková s vejci
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 350g Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g SLADKÉ Tvarohové knedlíky s nugátovou náplní, jogurtový přeliv
4. 200g VEGETARIÁN Brokolice v česnekové omáčce sypaná sýrem,vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Pikantní sýrová pomazánka s jogurtem
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 150g Kuřecí prsa zapékaná šunkou a uzeným sýrem, jasmín.rýže
8. 150g Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, okurek
9. 150g BEZLEPEK Hovězí plátek, rajčatová omáčka, těstoviny
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ČTVRTEK - 05.12.2019 Polévka: Čočková s párkem
1. 130g Smažený karbenátek, vařené brambory, okurek
2. 120g Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny
3. 180g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Květákové karí s hráškem, bulgur
5. 450g Čerstvá zelenina + Křenové fazole (salám, majonéza)
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 240g Pečené kuře po provensálsku (víno,rajčata,olivy),op.bram.
8. 150g Kančí guláš, houskový knedlík
9. 100g BEZLEPEK Tuňák se sekaným listovým špenátem, těstoviny
Salát Zelný s křenem

MENU - PÁTEK - 06.12.2019 Polévka: Zelňačka
1. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
2. 130g Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3. 300g SLADKÉ Třešňová bublanina
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené těstoviny se zeleninou, hlívou a sýrem, salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Ostrý vaječný salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Rybí filé s česneko-petrželkovou omáč., zeleninový kuskus
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 240g BEZLEPEK Kuřecí stehýnko s kůží se zeleninovou nádivkou, jasm.rýže
Salát Mrkvový s ananasem