Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 02.12.2019
Polévka: Slepičí vývar s vločkami |
1. |
120g |
|
Štěpánská vepřová pečeně (vejce), dušená rýže |
2. |
100g |
|
Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík |
3. |
300g |
SLADKÉ |
Nudle sypané mletými vlašskými ořechy, ovoce |
4. |
350g |
VEGETARIÁN |
Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou |
5. |
450g |
|
Čerstvá zelenina+Mrkvový salát s celerem a jablky, pečivo |
6. |
450g |
|
Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole) |
7. |
120g |
|
Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka |
8. |
150g |
|
Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí) |
9. |
150g |
BEZLEPEK |
Pikantní kuřecí soté se zeleninou, jasmín.rýže s pohankou |
Salát |
|
|
Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 03.12.2019
Polévka: Zeleninová s kroupami |
1. |
120g |
|
Vepřový plátek v hořčičné omáčce, těstoviny |
2. |
120g |
|
Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže |
3. |
120g |
|
Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb |
4. |
350g |
VEGETARIÁN |
Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou, okurek |
5. |
450g |
|
Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo |
6. |
450g |
|
Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony) |
7. |
100g |
|
Pangas dušený v zelenině, vařené brambory s petrželkou |
8. |
150g |
|
Králík pečený na česneku, kysané zelí, bramborový knedlík |
9. |
150g |
BEZLEPEK |
Vepř.závitek se šunkou, špenátem a nivovou omáč.,op.bram. |
Salát |
|
|
Salát z kysaného zelí s jablky |
MENU - STŘEDA - 04.12.2019
Polévka: Pórková s vejci |
1. |
120g |
|
Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík |
2. |
350g |
|
Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek |
3. |
300g |
SLADKÉ |
Tvarohové knedlíky s nugátovou náplní, jogurtový přeliv |
4. |
200g |
VEGETARIÁN |
Brokolice v česnekové omáčce sypaná sýrem,vařené brambory |
5. |
450g |
|
Čerstvá zelenina + Pikantní sýrová pomazánka s jogurtem |
6. |
450g |
|
Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky) |
7. |
150g |
|
Kuřecí prsa zapékaná šunkou a uzeným sýrem, jasmín.rýže |
8. |
150g |
|
Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, okurek |
9. |
150g |
BEZLEPEK |
Hovězí plátek, rajčatová omáčka, těstoviny |
Salát |
|
|
Míchaný zeleninový |
MENU - ČTVRTEK - 05.12.2019
Polévka: Čočková s párkem |
1. |
130g |
|
Smažený karbenátek, vařené brambory, okurek |
2. |
120g |
|
Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny |
3. |
180g |
|
Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík |
4. |
200g |
VEGETARIÁN |
Květákové karí s hráškem, bulgur |
5. |
450g |
|
Čerstvá zelenina + Křenové fazole (salám, majonéza) |
6. |
450g |
|
Šopský salát, pečivo |
7. |
240g |
|
Pečené kuře po provensálsku (víno,rajčata,olivy),op.bram. |
8. |
150g |
|
Kančí guláš, houskový knedlík |
9. |
100g |
BEZLEPEK |
Tuňák se sekaným listovým špenátem, těstoviny |
Salát |
|
|
Zelný s křenem |
MENU - PÁTEK - 06.12.2019
Polévka: Zelňačka |
1. |
120g |
|
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík |
2. |
130g |
|
Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek |
3. |
300g |
SLADKÉ |
Třešňová bublanina |
4. |
350g |
VEGETARIÁN |
Zapečené těstoviny se zeleninou, hlívou a sýrem, salát |
5. |
450g |
|
Čerstvá zelenina + Ostrý vaječný salát, pečivo |
6. |
450g |
|
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo |
7. |
150g |
|
Rybí filé s česneko-petrželkovou omáč., zeleninový kuskus |
8. |
150g |
|
Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka |
9. |
240g |
BEZLEPEK |
Kuřecí stehýnko s kůží se zeleninovou nádivkou, jasm.rýže |
Salát |
|
|
Mrkvový s ananasem |