Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 02.09.2019
Polévka: Pórková s vejci
1.
120g
Vepřové maso na divoko, houskový knedlík
2.
120g
Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3.
300g
SLADKÉ
Pohanková kaše s ovesnými vločkami, medem a lesním ovocem
4.
350g
VEGETARIÁN
Špagety se sójovými nudličkami a zeleninou, sypané sýrem
5.
450g
Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6.
---
7.
200g
Krůtí játra s ořechy na víně, americké brambory
8.
120g
Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9.
240g
BEZLEPEK
Pečené králičí stehno se zeleninou a rajčaty, jasmín.rýže
Salát
Zelný s křenem
MENU - ÚTERÝ - 03.09.2019
Polévka: Špenátová
1.
220g
Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory
2.
120g
Vepřový plátek v hořčičné omáčce, těstoviny
3.
350g
Mexická ohnivá směs (bílé fazole,uzenina,papriky…), chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Cizrnové měšce plněné sýrem, dušená bretaňská zelenina
5.
450g
Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6.
---
7.
150g
Vepřové maso po Sečuánsku (zelí,žampiony,kapie),kari rýže
8.
150g
Vepřový závitek plněný nivou na smetaně, vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí prsíčka se špenátovou omáčkou, opékané brambory
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 04.09.2019
Polévka: Hrstková
1.
120g
Vepřová pečeně po Znojemsku, houskový knedlík
2.
130g
Dalmatské čufty, rajská omáčka, těstoviny
3.
4 ks
SLADKÉ
Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5.
450g
Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6.
---
7.
150g
Katův šleh (feferonky,okurky,kapie), hranolky
8.
150g
Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Bavorská vepřová pečeně s pivní omáčkou, těstoviny
Salát
Rajčatový s česnekem
MENU - ČTVRTEK - 05.09.2019
Polévka: Slepičí vývar s nudlemi
1.
120g
Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2.
130g
Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže
3.
350g
Bramborový guláš s uzeninou, chléb
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečený květák s těstovinami a sýrem, salát
5.
450g
Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6.
---
7.
150g
Šuang-si z vepřového masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
8.
150g
Pikantní jelení ragú na víně a chilli, bramboráčky
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřová kotleta s cuketou a žampiony, vařené brambory
Salát
Okurkový
MENU - PÁTEK - 06.09.2019
Polévka: Gulášová
1.
120g
Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2.
350g
Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3.
300g
SLADKÉ
Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4.
200g
VEGETARIÁN
Hrášek na smetaně s koprem, vařené vejce, vařené brambory
5.
450g
Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6.
---
7.
150g
Kuřecí medailonek zapečený s brokolicí a sýrem, kuskus
8.
220g
Makrela na žampionech, vařené brambory s petrželkou
9.
240g
BEZLEPEK
Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 02.09.2019 Polévka: Pórková s vejci | |||
1. | 120g | Vepřové maso na divoko, houskový knedlík | |
2. | 120g | Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb | |
3. | 300g | SLADKÉ | Pohanková kaše s ovesnými vločkami, medem a lesním ovocem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Špagety se sójovými nudličkami a zeleninou, sypané sýrem |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 200g | Krůtí játra s ořechy na víně, americké brambory | |
8. | 120g | Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka | |
9. | 240g | BEZLEPEK | Pečené králičí stehno se zeleninou a rajčaty, jasmín.rýže |
Salát | Zelný s křenem |
MENU - ÚTERÝ - 03.09.2019 Polévka: Špenátová | |||
1. | 220g | Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory | |
2. | 120g | Vepřový plátek v hořčičné omáčce, těstoviny | |
3. | 350g | Mexická ohnivá směs (bílé fazole,uzenina,papriky…), chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Cizrnové měšce plněné sýrem, dušená bretaňská zelenina |
5. | 450g | Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Vepřové maso po Sečuánsku (zelí,žampiony,kapie),kari rýže | |
8. | 150g | Vepřový závitek plněný nivou na smetaně, vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí prsíčka se špenátovou omáčkou, opékané brambory |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 04.09.2019 Polévka: Hrstková | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Znojemsku, houskový knedlík | |
2. | 130g | Dalmatské čufty, rajská omáčka, těstoviny | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr) |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Katův šleh (feferonky,okurky,kapie), hranolky | |
8. | 150g | Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Bavorská vepřová pečeně s pivní omáčkou, těstoviny |
Salát | Rajčatový s česnekem |
MENU - ČTVRTEK - 05.09.2019 Polévka: Slepičí vývar s nudlemi | |||
1. | 120g | Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek | |
2. | 130g | Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže | |
3. | 350g | Bramborový guláš s uzeninou, chléb | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečený květák s těstovinami a sýrem, salát |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Šuang-si z vepřového masa, kantonská rýže (vejce,zelí) | |
8. | 150g | Pikantní jelení ragú na víně a chilli, bramboráčky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřová kotleta s cuketou a žampiony, vařené brambory |
Salát | Okurkový |
MENU - PÁTEK - 06.09.2019 Polévka: Gulášová | |||
1. | 120g | Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík | |
2. | 350g | Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek | |
3. | 300g | SLADKÉ | Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Hrášek na smetaně s koprem, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 450g | Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci | |
6. | --- | ||
7. | 150g | Kuřecí medailonek zapečený s brokolicí a sýrem, kuskus | |
8. | 220g | Makrela na žampionech, vařené brambory s petrželkou | |
9. | 240g | BEZLEPEK | Medové kuře na karí, rýžové nudle |
Salát | Míchaný zeleninový |