Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 02.09.2019 Polévka: Pórková s vejci
1. 120g Vepřové maso na divoko, houskový knedlík
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 300g SLADKÉ Pohanková kaše s ovesnými vločkami, medem a lesním ovocem
4. 350g VEGETARIÁN Špagety se sójovými nudličkami a zeleninou, sypané sýrem
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6. ---
7. 200g Krůtí játra s ořechy na víně, americké brambory
8. 120g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9. 240g BEZLEPEK Pečené králičí stehno se zeleninou a rajčaty, jasmín.rýže
Salát Zelný s křenem

MENU - ÚTERÝ - 03.09.2019 Polévka: Špenátová
1. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby), vařené brambory
2. 120g Vepřový plátek v hořčičné omáčce, těstoviny
3. 350g Mexická ohnivá směs (bílé fazole,uzenina,papriky…), chléb
4. 200g VEGETARIÁN Cizrnové měšce plněné sýrem, dušená bretaňská zelenina
5. 450g Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6. ---
7. 150g Vepřové maso po Sečuánsku (zelí,žampiony,kapie),kari rýže
8. 150g Vepřový závitek plněný nivou na smetaně, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí prsíčka se špenátovou omáčkou, opékané brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 04.09.2019 Polévka: Hrstková
1. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku, houskový knedlík
2. 130g Dalmatské čufty, rajská omáčka, těstoviny
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5. 450g Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6. ---
7. 150g Katův šleh (feferonky,okurky,kapie), hranolky
8. 150g Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Bavorská vepřová pečeně s pivní omáčkou, těstoviny
Salát Rajčatový s česnekem

MENU - ČTVRTEK - 05.09.2019 Polévka: Slepičí vývar s nudlemi
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 130g Chilli con carne (mleté maso, fazole), dušená rýže
3. 350g Bramborový guláš s uzeninou, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Zapečený květák s těstovinami a sýrem, salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. ---
7. 150g Šuang-si z vepřového masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta s cuketou a žampiony, vařené brambory
Salát Okurkový

MENU - PÁTEK - 06.09.2019 Polévka: Gulášová
1. 120g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g SLADKÉ Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Hrášek na smetaně s koprem, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6. ---
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený s brokolicí a sýrem, kuskus
8. 220g Makrela na žampionech, vařené brambory s petrželkou
9. 240g BEZLEPEK Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát Míchaný zeleninový