Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 22.04.2019 Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3. SLADKÉ
4. VEGETARIÁN STÁTNÍ SVÁTEK
5.
6. Přejeme Vám krásné Velikonoce
7.
8.
9. BEZLEPEK
Salát

MENU - ÚTERÝ - 23.04.2019 Polévka: Květáková s paprikou a rýží
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 220g Kuře na paprice, těstoviny
3. 100g Rybí filé na másle s jarní zeleninou, dušená rýže
4. 350g VEGETARIÁN Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
5. 450g Čerstvá zelenina + Selský salát (sýr,kabanos,zelenina)
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 150g Vepřové maso bac-can (zelí,kapie,žampiony), divoká rýže
8. 150g Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 24.04.2019 Polévka: Zelňačka s klobásou
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 130g Pštrosí vejce, vařené brambory
3. 4 ks SLADKÉ Kynuté knedlíky s povidly, sypané mákem
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s mrkví po indicku (karí,smetana,petrželka)
5. 450g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem
7. 150g Kuřecí nudličky s fazol.lusky (ananas,kapie), divoká rýže
8. 150g Srbské vepřové ražniči (lečo), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát Zelný s koprem

MENU - ČTVRTEK - 25.04.2019 Polévka: Slepičí vývar s rýží a hráškem
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 120g Prachatické vepřové maso (žampiony,kopr,játra), těstoviny
3. 120g Uzený kuřecí závitek se zelím a slaninou, dušená rýže
4. 200g VEGETARIÁN Brokolice v česnekové omáčce sypaná sýrem,vařené brambory
5. 450g Salát z fazolových lusků s uzeným masem, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Vepřová kotleta na slanině, dušená rýže s fazolkami
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 220g BEZLEPEK Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem,vař.bram
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 26.04.2019 Polévka: Gulášová
1. 120g Španělský vepřový ptáček, dušená rýže
2. 120g Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory
3. 300g SLADKÉ Šulánky s mákem
4. 200g VEGETARIÁN Pikantní guláš se sojovým masem, horácký knedlík
5. 450g Čerstvá zelenina - Jarní salát s nivou a kukuřicí, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Obalovaná treska s bylinkami, bramborová kaše, okurek
8. 150g Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9. 240g BEZLEPEK Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát Salát z kysaného zelí s jablky