Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 14.01.2019 Polévka: Francouzská
1. 220g Pečené kuře na česneku s pórkem, dušená rýže
2. 120g Vepřový guláš, houskový knedlík
3. 300g SLADKÉ Kukuřičná kaše s meruňkami
4. 350g VEGETARIÁN Sójový nákyp s houbami a zeleninou
5. 450g Čerstvá zelenina + Lahůdkový salát s chřestem, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), kapiová rýže
8. 150g Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory
9. 150g BEZLEPEK Hovězí Stroganov, jasmínová rýže
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 15.01.2019 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), houskový knedlík
2. 120g Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,jogurt,rajčata)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený se sýrem a ananasem,opék.bram.
8. 150g Vepřový vrabec pečený v kysaném zelí, halušky
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí kapsa s fazolovou nádivkou s oregánem,vař.bram.
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 16.01.2019 Polévka: Česnečka
1. 120g Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
2. 120g Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže
3. 4 ks SLADKÉ Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 200g VEGETARIÁN Květákový mozeček, šťouchané brambory s cibulkou
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem
7. 150g Čínské nudle s vepřovým masem a zeleninou
8. 150g Hovězí pečeně po Burgundsku, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Hukvaldský vepřový závitek (žampiony,slanina,vejce), rýže
Salát Čalamáda

MENU - ČTVRTEK - 17.01.2019 Polévka: Čočková s párkem
1. 120g Světická bašta (pečené vepřové), bramborová kaše
2. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3. 200g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5. 450g Čerstvá zelenina + Čočkový salát s klobásou, pečivo
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 100g Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
8. 150g Kančí ragú se švestkami a perníkem, houskový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Špíz s kuřecím, vepřovým masem a mrkví, vařené brambory
Salát Míchaný kompot

MENU - PÁTEK - 18.01.2019 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 200g Párek Tabasco (pikantní směs/párky,kečup,cibule), brambor
3. 300g SLADKÉ Meruňková žemlovka s pudinkem
4. 350g VEGETARIÁN Žampionové rizoto chřestem, sypané sýrem, okurek
5. 450g Čerstvá zelenina + Celerový salát s vejci a rajčaty, peč.
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 110g Obalovaný losos s medem a hořčicí, bramborová kaše
8. 150g Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, bulgur
9. 150g BEZLEPEK Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
Salát Zelný s křenem