Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 15.10.2018 Polévka: Hrachová
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot
4. 350g VEGETARIÁN Čínské nudle se sójovým masem a zeleninou
5. 450g Čerstvá zelenina + Ostrý vaječný salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem
7. 150g Kuřecí flamendr, hranolky
8. 150g Přírodní vepřový řízek (šunka), sázené vejce, opék.bram.
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 16.10.2018 Polévka: Francouzská
1. 120g Kuřecí steak a´la panna (šunka,žampiony), těstoviny
2. 120g Moravská vepřová pečeně (bůček,kapie,hrášek,vejce), rýže
3. 120g Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou, okurek
5. 450g Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole), pečivo
7. 150g Strakonický vepřový plátek (párky, Kunovjanka),br.knedlík
8. 150g Plněný pangasius se sýrem a anglickou slaninou, vař.bram.
9. 150g BEZLEPEK Králík na hořčici se smetanovou omáčkou, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 17.10.2018 Polévka: Krkonošské kyselo
1. 120g Moravský vrabec, dušený špenát, vařené brambory
2. 350g Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4. 200g VEGETARIÁN Cizrna s cuketou na paprice, kuskus
5. 450g Čerstvá zelenina, Sýrový salát s ořechy (broskve,rozinky)
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. 150g Vepřový medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky
8. 150g Kančí guláš, bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí nudličky s chřestem, bezlepkové těstoviny
Salát Rajčatový s česnekem

MENU - ČTVRTEK - 18.10.2018 Polévka: Celerová
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 120g Vepřová pečeně na slanině, dušená rýže
3. 120g Bramborový guláš s uzeninou, chléb
4. 250g VEGETARIÁN Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
5. 450g Čerstvá zelenina - Květákový salát s brokolicí, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Kuřecí nudličky se šunkou a barevnou fazolí, dušená rýže
8. 150g Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, bulgur
9. 150g BEZLEPEK Hovězí pěčeně na houbách, divoká rýže
Salát Míchaný kompot

MENU - PÁTEK - 19.10.2018 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 350g Kuřecí rizoto po indicku (rozinky), kompot
3. 300g SLADKÉ Nudle sypané strouhaným tvarohem, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Čínská směs se sójovým masem, dušená rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Čočkový salát s klobásou, pečivo
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 150g Přírodní kuřecí plátek, zeleninový kuskus
8. 150g Smažený kapr, bramborový salát
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí závitek s angl.slaninou a hermelínem,hrášková rýže
Salát Zelný s jablky