Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 08.10.2018 Polévka: Zeleninová s vejci
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
3. 300g SLADKÉ Vločková kaše s pohankou, meruňkami a švestkami
4. 350g VEGETARIÁN Luštěnino-zeleninová směs (rýže), salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se šunkou a vařeným vejcem
7. 120g Šuang-si z hovězího masa, zeleninová rýže
8. 100g Losos se žampiony a smetanovým přelivem, tagiatelle
9. 120g BEZLEPEK Hovězí plátek, pikantní skořicová omáčka, jasmínová rýže
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 09.10.2018 Polévka: Rajská s rýží
1. 130g Sekaná pečeně, vařené brambory, okurek
2. 120g Vepřová plec na žampionech, dušená rýže
3. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s křenem, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s nivou a olivami, pečivo
7. 150g Povážské vepřové žebírko (švestky,zelí), houskový knedlík
8. 150g Vranovský závitek (kabanos,Eidam,slanina,kapie), hranolky
9. 240g BEZLEPEK Pečené kuřecí paličky s barevným pepřem, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 10.10.2018 Polévka: Bramborová s houbami
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s meruňkami
4. 200g VEGETARIÁN Dušený špenát, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 150g Smažená treska s brokolicí a sýrem, vařené brambory
8. 150g Vídeňská hovězí roštěná, hranolky
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí maso s fazolkami v kurkumové omáčce, vař.brambory
Salát Zelný s křenem

MENU - ČTVRTEK - 11.10.2018 Polévka: Slepičí vývar s vločkami
1. 120g Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže
2. 120g Uzený kuřecí závitek se zelím a slaninou, bramborová kaše
3. 180g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 350g VEGETARIÁN Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem,okurek
5. 450g Čerstvá zelenina + Květáková pomazánka se žervé a šunkou
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Dračí oheň (vepřové maso,lečo,fazole), opékané brambory
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam, uzený, Hermelín), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Biftek z kapra, zeleninová omáčka s rajčaty, dušená rýže
Salát Rajčatový s pažitkou

MENU - PÁTEK - 12.10.2018 Polévka: Brokolicová
1. 120g Moravský vepřový vrabec, hlávkový zelí, houskový knedlík
2. 350g Milánské špagety (uzenina), sypané sýrem
3. 300g SLADKÉ Jablečná žemlovka
4. 350g VEGETARIÁN Bulgur se zeleninou a sýrem, zelný salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr,olivy,zelenina), pečivo
7. 150g Smažený pangasius, bramborová kaše, okurek
8. 150g Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí závitek s brokolicovou náplní, apoštolské brambory
Salát Míchaný zeleninový