Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 16.07.2018 Polévka: Květáková s paprikou a rýží
1. 100g Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Domažlické vepřová plec, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s fazolemi, kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem
5. ---
6. 450g Těst.sal.s brokolicí a paprikou (angl.slanina,ředkvičky)
7. 150g Vepřový medailonek s chřestem a sýrem, hranolky
8. ---
9. 400g BEZLEPEK Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 17.07.2018 Polévka: Pórková s vejci
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory
2. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
3. 300g Bramborový guláš s uzeninou, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5. ---
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 150g Smažený pangasius, vařené brambory, okurek
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Pražská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 18.07.2018 Polévka: Boršč
1. 120g Vepřové maso dušené na kmíně, dušená rýže
2. 120g Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb
3. 300g SLADKÉ Rýžová kaše, kompot
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Maďarské vepřové žebírko, opékané brambory
8. ---
9. 220g BEZLEPEK Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem,vař.bram
Salát Zelný s křenem

MENU - ČTVRTEK - 19.07.2018 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 350g Zapečené těstoviny s uzeninou a vejci, okurek
3. 120g Dušený hrášek s karotkou, párek (2 ks), vařené brambory
4. 200g VEGETARIÁN Pikantní guláš ze sójových nudliček, bramboráčky
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí medailonky, omáčka garam masala, vařené brambory
Salát Rajčatový s pažitkou

MENU - PÁTEK - 20.07.2018 Polévka: Zelňačka
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 350g Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek
3. 300g SLADKÉ Třešňová bublanina
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Šwei-ču-žou (vepřové maso), dušená jasmínová rýže
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
Salát Míchaný zeleninový