Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 14.05.2018 Polévka: Čočková
1. 220g Pečené kuře na bazalce, dušená rýže
2. 120g Selská vepřová pečeně, dušený špenát, houskový knedlík
3. 300g SLADKÉ Šimlová rýže (mák,kokos), ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Sójový nákyp s houbami a zeleninou
5. 450g Čerstvá zelenina+ Mrkvový salát s celerem a jablky,pečivo
6. 450g Těst.zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem, pečivo
7. 150g Vepřový medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky
8. 150g Valašská hovězí roštěná (slanina,klobása,křen), am.bram.
9. 150g BEZLEPEK Pikantní kuřecí soté se zeleninou, dušená rýže s pohankou
Salát Salát z červeného zelí

MENU - ÚTERÝ - 15.05.2018 Polévka: Francouzská
1. 100g Smažené rybí filé, vařené brambory, okurek
2. 120g Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený s broskví a sýrem, hranolky
8. 200g Pečené vepřové koleno, kysané zelí, halušky
9. 240g BEZLEPEK Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 16.05.2018 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborami
1. 120g Bratislavská vepřová plec, těstoviny
2. 120g Vepřové maso dušené v karotce, vařené brambory
3. 4 ks SLADKÉ Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 200g VEGETARIÁN Květákové karí s hráškem, dušená rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Pikantní sýrová pomazánka s jogurtem
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se šunkou a olivami, pečivo
7. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8. 150g Kuřecí steak na slanině, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Burgundská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
Salát Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)

MENU - ČTVRTEK - 17.05.2018 Polévka: Cibulačka
1. 120g Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 200g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 350g VEGETARIÁN Bulgurový kuba s kapustou, zelný salát s mrkví a jablky
5. 450g Čerstvá zelenina + Křenové fazole (salám,majonéza),pečivo
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. 200g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka
8. 150g Kančí ragú se švestkami a perníkem, houskový knedlík
9. 150g BEZLEPEK Špíz s kuřecím, vepřovým masem a mrkví, vařené brambory
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 18.05.2018 Polévka: Dvojitá (fazole,kroupy,klobásy,zelenina)
1. 120g Selská vepřová pečeně, hlávkové zelí, houskový knendlík
2. 350g Kuřecí rizoto po indicku (rozinky), kompot
3. 300g SLADKÉ Jablečná žemlovka
4. 140g VEGETARIÁN Pohankové karbenátky se zeleninou (2 ks), brambor.kaše
5. 450g Čerstvá zelenina + Hermelínový salát se sójou, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Brněnský řízek (hrášek,šunka,vejce), vařené brambory
8. 220g Makrela na žampionech, vařené brambory s petrželkou
9. 240g BEZLEPEK Nadívané kuřecí stehýnko s kůží (zeleninová nádivka),rýže
Salát Zelný s křenem