Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 23.04.2018 Polévka: Květáková s paprikou a rýží
1. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 350g SLADKÉ Nudle sypané strouhaným tvarohem, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Dušený špenát, sázené vejce, bramborový knedlík
5. 450g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Vepřový steak na dijonský způsob (sýr,chřest), hranolky
8. 120g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9. 150g BEZLEPEK Krůtí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže
Salát Salát z červeného zelí

MENU - ÚTERÝ - 24.04.2018 Polévka: Krupicová s vejci
1. 120g Bratislavské vepřové plecko, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí plátek na rozmarýnu, těstoviny
3. 120g Čočka na kyselo, párek (2 ks), okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Selský salát (sýr,kabanos,zelenina)
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 150g Smažený pangasius, bramborová kaše, okurek
8. 150g Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 25.04.2018 Polévka: Moravská
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 130g Pštrosí vejce, vařené brambory
3. 4 ks SLADKÉ Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s mrkví po indicku (karí,smetana,petrželka)
5. 450g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem
7. 150g Vepřové maso bac-can, divoká rýže
8. 150g Srbské vepřové ražniči (lečo), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
Salát Zelný s koprem

MENU - ČTVRTEK - 26.04.2018 Polévka: Slepičí vývar s rýží a hráškem
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 220g Kuře na paprice, těstoviny
3. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
4. 200g VEGETARIÁN Brokolice v česnekové omáčce, sypaná sýrem, vař.brambory
5. 450g Salát z fazolových lusků s uzeným masem, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Vepřová kotleta na houbách, jasmínová rýže
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 220g BEZLEPEK Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem,vař.bram
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 27.04.2018 Polévka: Gulášová
1. 120g Španělský vepřový ptáček, houskový knedlík
2. 120g Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory
3. 300g SLADKÉ Šulánky s mákem
4. 350g VEGETARIÁN Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
5. 450g Čerstvá zelenina - Jarní salát s nivou a kukuřicí, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Obalovaná treska s bylinkami, bramborová kaše, okurek
8. 150g Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9. 240g BEZLEPEK Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát Salát z kysaného zelí s jablky