Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 16.04.2018 Polévka: Krupicová s vejci
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Rýžová kaše, kompot
4. 350g VEGETARIÁN Špagety s boloňskou omáčkou se sójovým masem,sypané sýrem
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), jasmínová rýže
8. 150g Vídeňská hovězí roštěná, hranolky
9. 150g BEZLEPEK Hovězí filé se sázeným vejcem, rajčatová rýže s cibulkou
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ÚTERÝ - 17.04.2018 Polévka: Rajská s rýží
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory
2. 350g Zapečené těstoviny s uzeninou a vejci, okurek
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. 450g Těstovinový salát se sójou a fazolkami, pečivo
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky
8. 220g Makrela po Maďarsku (papriky,rajčata), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí stripsy v cizrně (3ks), hranolky, tatarská omáčka
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 18.04.2018 Polévka: Čočková s párkem
1. 120g Pikantní vepřová kýta se zeleninou, těstoviny
2. 100g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s meruňkami
4. 350g VEGETARIÁN Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem,okurek
5. 450g Čerstvá zelenina + Asijský salát se sójovým masem, pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7. 150g Myslivecká směs (hovězí maso,drůbeží játra), am.brambory
8. 150g Vepřový závitek se šunkou,špenátem a nivovou om.,hranolky
9. 150g BEZLEPEK Srbské vepřové žebírko, vařené brambory
Salát Zelný s jablky

MENU - ČTVRTEK - 19.04.2018 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře na česneku s pórkem, dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou
5. 450g Čerstvá zelenina + Mexický zeleninový salát, pečivo
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 150g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
8. 150g Kančí guláš, bramboráčky
9. 100g BEZLEPEK Lososový filet se smetanovým špenátem, vařené brambory
Salát Okurkový s česnekem

MENU - PÁTEK - 20.04.2018 Polévka: Bramborová s houbami
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 300g SLADKÉ Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv
4. 350g VEGETARIÁN Zapečená rýže s brokolicí (houby,smetana,sýr),zelný salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Čočkový salát s paprikou, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený s broskví a sýrem, hranolky
8. 150g Obalované nugety s aljašské tresky, bramborová kaše
9. 150g BEZLEPEK Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny
Salát Salát z kysaného zelí s jablky