Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 12.03.2018 Polévka: Brokolicová
1. 220g Kuře na paprice, houskový knedlík
2. 120g Moravská vepřová pečeně (bůček,kapie,hrášek,vejce), rýže
3. 300g SLADKÉ Müsli vločková kaše s malinami
4. 350g VEGETARIÁN Sójové zeleninové rizoto, sypané sýrem, okurek
5. 450g Čerstvá zelenina + Vlašský salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se šunkou a olivami, pečivo
7. 150g Katův šleh, hranolky
8. 150g Přírodní kuřecí steak, sázené vejce, opékané brambory
9. 150g BEZLEPEK Vepřové burrito se zeleninou a černými fazolemi,těstoviny
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ÚTERÝ - 13.03.2018 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 120g Pražská vepřová pečeně, dušená rýže
2. 200g Vepřová játra Balaton (lečo,česnek,kečup),vařené brambory
3. 350g Kološvarské zelí (zapečené s mletým masem)
4. 200g VEGETARIÁN Vaječná omeleta se špenátem, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Čočkový salát s klobásou, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s krevetami, pečivo
7. 80g Pečený pstruh (filet) se zeleninou a žampiony, vař.bram.
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí řízek (kukuřičná strouhanka), bram. kaše, okurek
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 14.03.2018 Polévka: Rajská s rýží
1. 130g Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek
2. 120g Plovdivské vepřové maso, těstoviny
3. 4 ks SLADKÉ Kynuté knedlíky s džemem, sypané perníkem
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina - Vaječná pomazánka (brambory,hořčice)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Myslivecká směs (hovězí maso,drůbeží játra), am.brambory
8. 150g Králík na houbách, dušená jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta ve sladkokyselém glazé, jasmínová rýže
Salát Okurkový

MENU - ČTVRTEK - 15.03.2018 Polévka: Kulajda
1. 120g Moravský vepřový vrabec, hlávkový zelí, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso dušené v karotce, vařené brambory
3. 300g Kovbojské fazole (šunka,anglická slanina,feferonky),chléb
4. 200g VEGETARIÁN Kapustové placičky (růžičková kapusta,hrášek), bramb.kaše
5. 450g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
8. 150g Sýrový trojboj (Eidam,uzený,Hermelín),vař.brambor,tatarka
9. 150g BEZLEPEK Hovězí Stroganov, jasmínová rýže
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 16.03.2018 Polévka: Květáková
1. 100g Smažené rybí filé, bramborový salát
2. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), těstoviny
3. 300g SLADKÉ Pohanková kaše s ovesnými vločkami, medem a lesním ovocem
4. 200g VEGETARIÁN Pikantní guláš se sojovým masem, horácký knedlík
5. 450g Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený s broskví a sýrem, hranolky
8. 150g Slavkovská hovězí roštěná (hrášek,párky),vařené brambory
9. 240g BEZLEPEK Kuře pečené v kysaném zelí, vařené brambory
Salát Zelný s křenem