Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 12.02.2018 Polévka: Kmínová s vejci
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Pohanková kaše s ovesnými vločkami, medem a lesním ovocem
4. 350g VEGETARIÁN Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr), zelný salát
5. 450g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Kuřecí medailonky s kachními játry a vínem, hrášková rýže
8. 150g Kančí ragú na zelenině a rajčatech, těstoviny
9. 400g BEZLEPEK Kukuřičné špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 13.02.2018 Polévka: Moravská
1. 220g Pečené kuře po Španělsku (šunkový salám), dušená rýže
2. 200g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka
3. 120g Zelný závitek (sekané maso), rajská omáčka, těstoviny
4. 200g VEGETARIÁN Houbová omáčka (zakysaná smetana), vařené vejce, h.kned.
5. 450g Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. 150g Pangas dušený v zelenině, vařené brambory s petrželkou
8. 150g Zámecká vepřová kapsa s pepřovou omáčkou, hranolky
9. 400g BEZLEPEK Kapustičky zapečené s bramborami a uzeným masem
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 14.02.2018 Polévka: Bramborová s houbami
1. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
2. 130g Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s džemem
4. 250g VEGETARIÁN Sýrová omáčka se zeleninou, těstoviny
5. 450g Čerstvá zelenina + Budapešťský krém, pečivo
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 150g Kuřecí ragú se žampiony, divoká rýže
8. 150g Přírodní hovězí roštěná, sázené vejce, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Myslivecké kančí ragú se zeleninou a houbami, jasmín.rýže
Salát Zelný s křenem

MENU - ČTVRTEK - 15.02.2018 Polévka: Hovězí vývar s mušličkami
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Vepřová krkovice pečená na kysaném zelí, vařené brambory
3. 120g Mexické fazole, opečená klobása, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Sójové kung pao, dušená rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6. 450g Pikantní těstovinový salát (steril.okurky,hrášek,šunka)
7. 150g Kuřecí medailonek s pepřovou omáčkou, hranolky
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)

MENU - PÁTEK - 16.02.2018 Polévka: Rajská s rýží
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 120g Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst.
3. 300g SLADKÉ Meruňková žemlovka s pudinkem
4. 350g VEGETARIÁN Kroupy se zeleninou, sypané sýrem (cuketa,paprika,rajče)
5. 450g Čerstvá zelenina + Hermelínová pomazánka se šunkou,pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Vepřový flamendr, hranolky
8. 100g Losos se žampiony a smetanovým přelivem, tagiatelle
9. 150g BEZLEPEK Pražská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
Salát Míchaný zeleninový