Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 15.01.2018 Polévka: Francouzská
1. Pečené kuře na česneku s pórkem, dušená rýže
2. Vepřový guláš, houskový knedlík
3. SLADKÉ Kukuřičná kaše s meruňkami
4. VEGETARIÁN Sójový nákyp s houbami a zeleninou
5. ---
6. Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), kapiová rýže
8. ---
9. BEZLEPEK Hovězí Stroganov, jasmínová rýže
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 16.01.2018 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborami
1. 120g Debrecínská vepřová pečeně (párky), houskový knedlík
2. 120g Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Růžičková kapusta na másle, vařené vejce, vařené brambory
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený se sýrem a ananasem, hranolky
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí kapsa s fazolovou nádivkou, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 17.01.2018 Polévka: Česnečka
1. 120g Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
2. 120g Přírodní kuřecí řízek, houbová omáčka, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Bramborové šišky plněné povidly, sypané mákem
4. 200g VEGETARIÁN Květákový mozeček, šťouchané brambory s cibulkou
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se sýrem a vařeným vejcem
7. 120g Burgundská hovězí pečeně, jasmínová rýže
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí řízečky v kukuřičné strouhance, bramborová kaše
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ČTVRTEK - 18.01.2018 Polévka: Čočková s párkem
1. 120g Světická bašta (pečené vepřové), bramborová kaše
2. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3. 200g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 250g VEGETARIÁN Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5. ---
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 150g Čínské nudle s vepřovým masem a zeleninou
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Špíz s kuřecím, vepřovým masem a mrkví, vařené brambory
Salát Míchaný kompot

MENU - PÁTEK - 19.01.2018 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 200g Párek Tabasco (pikantní směs), vařené brambory
3. 300g SLADKÉ Meruňková žemlovka s pudinkem
4. 350g VEGETARIÁN Žampionové rizoto s růžičkovou kapustou a chřestem,okurek
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Rybí karbenátky, bramborová kaše, okurek
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Vídeňský hovězí guláš, těstoviny
Salát Zelný s křenem